ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۴۴

ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ازساعت ۱۴ امروز/اعلام نتایج اواسط بهمن‌ماه
رئیس‌ مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از امروز سه شنبه 19 دی‌ماه ساعت ۱۴:۰۰ آغاز می‌شود و تا ۳۰ دی‌ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری آنا، ناصر اقبالی رئیس‌ مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز در نشستی‌خبری با تشریح جزئیات این خبر گفت: داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org  نسبت به ثبت نام خود برای نیمسال دوم، بهمن ماه اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته می توانند در این مرحله ثبت نام کنند، ثبت نام دانشجویان مقطع کاردانی که تا 30 بهمن ماه فارغ التحصیل می شوند، نیز بلامانع است.
وی تأکید کرد: در ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته هر داوطلب مجاز است در یک رشته امتحانی حداکثر تا 4 واحد دانشگاهی را به عنوان اولویت های تحصیلی خود اعلام کند.
اقبالی در مورد روش ارزشیابی این دسته از داوطلبان گفت: دوره بدون آزمون این مقطع، برای تسهیل ادامه تحصیل فارغ التحصیلان کاردانی ایجاد شده و نحوه ارزشیابی و پذیرش براساس معدل کتبی فوق دیپلم متقاضیان خواهد بود، لذا توصیه می شود که متقاضیان به هنگام مراجعه به سایت، معدل دقیق خود را ثبت کنند.
اقبالی در مورد زمان اعلام نتایج گفت: نتایج ثبت نام متقاضیان کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون تا اواسط بهمن ماه اعلام خواهد شد.
وی در پایان به داوطلبان توصیه کرد: متقاضیان اگر در مراحل ثبت نام با سؤال یا ابهامی مواجه شدند، می توانند از طریق سایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com سؤال خود را مطرح یا به آدرس این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ارسال نمایند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ گویند.

لينكها