چهارمين مراسم اعتکاف دانشجويي در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد .

چهارمين مراسم اعتکاف دانشجويي در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد
چهارمين مراسم اعتکاف دانشجويي با شرکت ۲۵۰ دانشجوی دختر در  مسجد حضرت مهدی(عج) دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد .

به گزارش روابط  عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : حجت الاسلام سلطاني معاون نهاد نمايندگي مقام معظم  رهبری در  دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضویدر اين مراسم با بيان اينكه تاكنون چهار دوره اعتكاف دانشجويي در مسجد حضرت مهدی(عج) واحد مشهد برگزار شده است افزود : در اين مراسم معنوي يك دوره برادران و سه دوره خواهران معتكف شدند .
وي گفت:  علاوه بر دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ، دانشجويان ساير دانشگاههاي مشهد از جمله دانشگاه امام رضا (ع) ، پيام نور ، خاوران و ... در اين مراسم شركت داشتند  .
وی با اشاره به برنامه هاي مختلفي كه طي اين سه روز براي معتكفين برگزار شده است ، افزود : سخنرانی، مولودی خواني و مداحی، برگزاری حقله‌های معرفت ، تلاوت قرآن با حضور اساتيد قرآني ،  قرائت دعاي عهد ،  دعاي كميل و مناجات و... از جمله  برنامه هاي اين مراسم معنوي بود.