تقدیر رییس جمهوری از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام

چاپ ایمیل

حاشیه‌های خواندنی افتتاح 4 پروژه بزرگ دانشگاه آزاد توسط دکتر روحانی  تقدیر رئیس‌جمهوری از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی/ درخواست رییس دولت تدبیر و امید از جامعه دانشگاهی
تقدیر رییس جمهوری از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، درخواستهای دکتر روحانی از دانشگاه آزاد اسلامی، استادان و دانشجویان، خاطراتی که رییس دولت تدبیر و امید با محوریت علم و دانشگاه تعریف کرد، بخشی از حواشی‌ای جالبی بود که در مراسم افتتاح ۴ پروژه دانشگاه آزاد اسلامی رخ داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، پنج دقیقه مانده بود به هشت که خبرنگاران در محل همایش مستقر شدند؛ فقط تعدادی از عکاسان برای افتتاح پروژه‌ها همراه دکتر روحانی و دکتر میرزاده رفته بودند. رئیس‌جمهوری طبق برنامه قبلی بنا بود، چهار پروژه عمرانی بزرگ را در دانشگاه آزاد افتتاح کند که پس از آن در معیت رییس دانشگاه آزاذ اسلامیبه سالن همایش آمد تا در جمع حضار سخنرانی کند.
اولین چهره‌ای که قبل از حضور رییس جمهوری وارد همایش شد عبدالله جاسبی بود که به محض ورود به سالن با تشویق حاضران که استادان و دانشجویان بودند، مواجه شد. پس از آن یاسر و محسن هاشمی دو پسر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مؤسس دانشگاه آزاد وارد همایش شدند و یاسر هاشمی چند دقیقه با جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد به احوالپرسی و گفت‌وگو پرداخت.
محمد دادگان رئیس سابق فدراسیون فوتبال، حجت‌الاسلام علی عسکری معاون پارلمانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد، حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهوری و پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی رئیس‌جمهوری، از دیگر پیوستگان به همایش بودند.
علاوه بر آن احسانی، علوی فاضل، کاردار، غریبی، رهنما، انگنجی معاونین اجرایی، سنجش و پذیرش، دانشجویی، اموزشی، برنامه‌ریزی و دانیالی،طباطبایی و صفریان مدیران کل انتصابات، ایثارگران و شهدا و بازرسی از دیگر مسئولان دانشگاه آزاد بودند که در این مراسم حضور داشتند.
رئیس‌جمهوری ساعت 9 و 10 دقیقه به همراه دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حسین فریدون مشاور ارشد رئیس‌جمهوری و علی عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات وارد سالن شهید مطهری واحد علوم و تحقیقات شد. حضار با تشویش از آنان استقبال کردند.
روحانی پس از عباسپور و میرزاده سومین سخنران بود که همانند اکثر همایش‌ها چیزهای تازه‌ای برای بحث ارائه کرد، روحانی یادی از مجلس اول و مخالفت‌ها با تأسیس دانشگاه آزاد کرد و گفت: آنهایی که در مجلس اول تندتر صحبت می‌کردند معتقد بودند که دانشگاه آزاد دانشگاه پولدارهاست.
رئیس‌جمهوری با تأکید بر موفقیت‌های دانشگاه آزاد همچنین آمار کمی و کیفی دانشگاه آزاد را که از زبان رئیس دانشگاه آزاد بیان شد، تأیید و آن را مهم و مطلوب قلمداد کرد.
دکتر حمید میرزاده گفته بود: دانشگاه آزاد یک سوم بار علمی کشور را با 1 میلیون و 700 هزار دانشجو به همراه 26 هزار عضو هیئت علمی به دوش می‌کشد.
روحانی در بخشی دیگر از سخنانش در این همایش ارادتش را به آیت‌الله هاشمی نیز نشان داد و او را از پایه‌گذاران اصلی، سراداران و همچنین استمراردهندگان انقلاب دانست و گفت: دانشگاه آزاد هم یکی از تلاش‌های بزرگ و ثمربخش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.
رئیس‌جمهوری از برخورد با استادانی که از کشورهای دیگر می‌آیند به شدت گله کرد و گفت «ایران از آن همه ایرانیان جهان است»؛ این سخنان با تشویق حضار همراه شد.
روحانی همچنین تأکید کرد «کسی نمی‌تواند با کسی برخورد کند، قانون باید برخورد کند» که این جمله هم با تشویق حاضران همراه بود.
وی از دانشجویان خواست از استادان انتقاد و در موضوعات مختلف با آنها مباحثه کنند حتی اگر در نمره پایان ترمشان تأثیرگذار باشد.
روحانی با بیان این جملات که «شاگردان امام خمینی(ره) از ایشان ایراد می‌گرفتند و با ایشان به بحث و تبادل نظر می‌پرداختند و گاهی هم امام(ره) نظرات آنها می‌پذیرفت»، خواستار تسری فضای توام با آزادی حوزه‌های علمیه به دانشگاه‌ها در زمینه نقد شد.
همچنین رئیس‌جمهوری از استادان خواست که از دولت نقد کنند چراکه به گفته وی « شاید آنان از قوه قضائیه بترسند یا اینکه ملاحظه قوه مقننه را بکنند اما درباره دولت چنین نیست و انان می‌توانند باذخیال راحت دولت را نقد کنند»؛ این سخنان هم با تشویق حاضرین همراه شد و آنان روحانی را تأیید کردند.