پیام تبریک دکتر میرزاده به مناسبت هفته بسیج

بسیج بركات بي بديلي در عرصه هاي دانشگاهي داشته است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج، گفت: بسيج دانشجويي مظهر ايمان و علم شاخه طوبي ديگري از شجره طيبه بسيج است كه ثمرات كم نظير و بركات بي بديلي در عرصه هاي دانشگاهي داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پیام دکتر حمید میرزاده آمده است:

"بسمه تعالي

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا ( سوره احزاب آيه 23)

سالروز صدور فرمان امام خميني (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي مبني بر تشكيل بسيج مستضعفين در 5 آذرماه 1358 و فداكاري هاي اين نيروي مردمي در هشت سال دفاع مقدس، گرامي باد.

تاريخ جمهوري اسلامي ايران مملو از وقايع و رويدادهاي مختلفي است كه مرور آن رويدادها مي تواند آموزنده و عبرت آميز باشد و بي ترديد عزت و سربلندي ايران اسلامي مرهون رشادتها و خون شهدايي است كه رفتند تا جوانه هاي انقلاب به ثمر برسند.

در روزهاي سخت پس از انقلاب اسلامي و در شرايطي كه بدخواهان ملت طمع ضربه زدن به آرمانهاي مردم را داشتند، معمار كبير انقلاب به منظور جلوگيري از تفرقه در جنبش تظلم خواهي ملت ستمديده ، زمينه اتحاد و حركتي هدفمند را فراهم آوردند و عملا تير عناد منافقان به سنگ خورد و به راستي اين بسيج مردمي بود كه توانست با برنامه ها و نقشه هاي شوم دشمنان داخلي و خارجي مقابله كند.

آنچه در دوران دفاع مقدس نيز رخ داد، چيزي جز رشادت  و فداكاري نيروهاي بسيج مردمي در كنار نظاميان نبود و اگر آن جانفشاني ها نبود، امروز ايران اسلامي به مركز امنيت و ثبات تبديل نمي شد؛ امام (ره) به همگان آموخت كه رمز ماندگاري با مردم بودن است و فلسفه وجودي بسيج مستضعفين نيز همين بوده و هست كه دست يابي به آرمانها جز در كنار هم ماندن تحقق پيدا نمي كند.

بسيج برخاسته از بطن مردمي است كه خواهان آزادي و اعتلاي ايران اسلامي هستند و رمز موفقيت هم اين بوده و هست كه بسيج فداكارانه بكوشد تا گفتمان انقلاب اسلامي بيش از پيش تحقق پيدا كند.

بسيج دانشجويي مظهر ايمان و علم شاخه طوبي ديگري از شجره طيبه بسيج است كه ثمرات كم نظير و بركات بي بديلي در عرصه های دانشگاهي داشته است.

اينجانب از طرف جامعه دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي كه همچون بسيج سرافراز با نفس گرم امام راحل شكل گرفت و به بركت هدايتهاي ايشان و مقام معظم رهبري امروز ثمره اي افتخار آفرين براي نظام است، سالروز تشكيل بسيج مستضعفين  به عنوان سازمانی بالنده و پويا كه در حفظ دستاوردها و آرمانهاي انقلاب گام بر مي دارد را  به همه بسيجيان تبريك مي گويم و از خداوند منان مي خواهم همگان را در تحقق آرمانها و مطالبات ملت شريف ايران ياري فرمايد.

حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}