برگزاری کارگاه آموزشی استفاده از پایگاههای اطلاعاتی

كارگاه آموزشي استفاده از پايگاههاي اطلاعاتي  Ebsco، Springer و Elsevier در مشهد برگزار شد .
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با همکاری مرکز گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی کارگاه آموزشی Ebsco، Springer و Elsevier را به مدت دو روز درمشهد برگزار کرد .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : دكتر سعيد طوسي زاده معاون پژوهش و فناوري واحد مشهد در ابتداي اين كارگاه ضمن خير ، هدف از برگزاري اين كارگاه را افزايش كيفت وكميت مقالات علمي بيان كرد .
وي نگارش مقالات علمي  و جستجوي مقالات از پايگاههاي علمي را با اهميت دانست وگفت : بايستي با استفاده از اطلاعات درست وكامل و تقويت نگارش  ، مقالات غني ارائه كنيم .
دكتر طوسي زاده  با بيان اينكه در اين كارگاه  اعضاي هيات علمي و دانشجويان كارشناسي ارشد ودكتري كليه دانشگاههاي استان خراسان رضوي ، شمالي و جنوبي حضور دارند افزود : طبق برنامه زمان‌بندی شده، درنخستین روز برگزاری این کارگاه ناشر  Elsevier   در نوبت صبح و کارگاه ناشر Ebsco در نوبت بعدازظهر  و  کارگاه ناشر Springer  در روز دوم ارائه گردید .
وی با اشاره به شرکت  250  نفر دراین کارگاه افزود : دكتر حيدري رئيس اداره منابع الكترونيك دانشگاه آزاد اسلامي نيز دراين كارگاه در رابطه با  بايدها و نبايدها نگارش مقالات علمي سخنراني كرد.
گفتني است : كارگاه آموزشي استفاده از پايگاههاي اطلاعاتي  Ebsco، Springer و Elsevier طی روزهای نهم ودهم خردادماه در محل سالن جلسات هتل درويشی مشهد  برگزار گردید .