دکتر سروری مجد: تاکید بر آموزش قرآن، خوشنویسی و ادبیات فارسی در مدارس سما استان/ تعیین یک مدل تربیتی ویژه مدارس سما از اهداف اصلی ماست

دكتر سروری مجد در گردهمايي معاونين و مديران سما دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي

رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بر تداوم فعالیت‌های مدارس سمای استان خراسان رضوی با محور قرار دادن ادبیات فارسی، خوشنویسی و قرآن کریم در سال تحصیلی جدید تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،دکتر علی سروری مجد در دومین روزاز گردهمایی هم اندیشی و کارگاه محور معاونین و مدیران سما استان خراسان رضوی که به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مركز رفاهي فرهنگي اين دانشگاه برگزارشد، بر سه محور اصلی قران، خوشنویسی و ادبیات فارسی در سطح مدارس سما استان خراسان رضوی تاکید کرد و اظهار داشت: دکتر ولایتی دغدغه زیادی در خصوص پیاده سازی مساله فرهنگ در مدارس سما دارد و در این رابطه شوراهای تخصصی تشکیل شده تا انتقال تجربیات در سطح کشور به سهولت انجام شود.

وی ضمن قدردانی از تک تک مدیران مدارس سما بدلیل با اهمیت شمردن مساله فرهنگ در سطح مدارس گفت: امروز باید توجه ویژه به مدارس سما داشت چرا که دانش اموزان با همان فرهنگ و تربیتی که در مدارس با آن رشد یافتند، وارد دانشگاه می شوند.

دکتر سروری مجد با بیان اینکه ما هنوز در مدارس سما به یک مدل تربیتی ویژه دست نیافته ایم ، تاکید کرد: تعیین یک مدل تربیتی ویژه مدارس سما یکی از اهداف اصلی و مهم ما است تا تفاوت این مدارس با سایر مدارس ها مشخص شود.

وی خواستار پیگیری این الگوی تربیتی توسط مدیران مدارس شما شد و پیاده سازی آن را در مدارس بسیار با اهمیت خواند.

رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه از همت والای مدیران زحمتکش سما سخن گفت و افزود: ما همیشه در کنار مدیران زحمتکش مدارس سما هستیم و همواره باید با این تفکر پیش برویم که اینجا مهمترین نقطه عالم است و ما بر بام آن ایستاده‌ایم و رسالت ما پرورش دانش آموزان این مرز و بوم است.

در اين مراسم مدير كل حراست سما و معاونین و مدیران سما استان خراسان رضوی حضور داشتند.

اولین گردهمایی هم اندیشی و کارگاه محور معاونین و مدیران سما استان خراسان رضوی كه از روز گذشته به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مركز رفاهي فرهنگي اين دانشگاه آغاز بکار کرده بود امروز پنج شنبه 23 آبانماه بکار خود پایان می دهد.