جلسه ستاد مركزي امور شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

جلسه ستاد مركزي امور شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي مشهد استان خراسان رضوي با حضور مسئولين ستاد شاهد و امور ايثارگران خراسان رضوي و مسئولين شاهد دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، اين جلسه كه صبح امروز با حضور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، معاونين دانشگاه و ساير مديران ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و همچنين مسئولين ستاد شاهد و امور ايثارگران استان خراسان رضوي در اتاق شوراي سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد، جهت برگزاري همايش ورودي هاي جديد و تقدير از ممتازين تحصيلي با مشاركت بنياد شهيد و امور ايثارگران استان هماهنگي لازم صورت گرفت.

ارائه گزارش ستاد امور شاهد و ايثارگران دانشگاه در خصوص دانشجويان ايثارگر و راه اندازي مجدد دفتر مشاوره ستاد و پيگيري مطالبات دانشگاه از بنياد شهيد و امور ايثارگران از ديگر موضوعات اين جلسه بود.