رتبه نخست دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در پذيرش دانشجوي بدون آزمون در سطح دانشگاه آزاد اسلامي

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، رتبه نخست جذب دانشجوي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي را به خود اختصاص داد.

دكتر مهدي يعقوبي معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در گفتگو با روابط عمومي اين واحد دانشگاهي با اعلام اين خبر افزود: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در سال تحصيلي جديد با ايجاد فضاي مناسب براي ثبت نام ورودي هاي جديد و همچنين ايجاد مشاوره تحصيلي توسط گروه هاي آموزشي براي متقاضيان ثبت نام در جذب دانشجوي جديد افزايش چشمگيري داشته و بيش از صد درصد دانشجوي بدون آزمون را نسبت به سال گذشته كسب كرده است.

وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با جذب 7500 دانشجو در سال تحصيلي جديد توانسته از برنامه تكليفي دانشگاه جلوتر باشد، اظهارداشت: بيشترين جذب دانشجو بدون آزمون در مقطع كارشناسي صورت گرفته است.

معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با تاكيد براينكه رشته هاي جديد و كاربردي مانند طراحي لباس ، مهندسي شيمي و مهندسي نفت با استقبال بيشتري مواجه شده است، تصريح كرد: اكنون دانشگاه آزاد اسلامي مشهد داراي 52 گروه آموزشي است كه در مسير ايجاد رشته هاي جديد كاربردي گام برمي دارد.

دكتر يعقوبي، يكي از برنامه هاي اصلي آموزش را افزايش رشته ها و آمايش رشته هاي استاني برشمرد و خاطر نشان كرد: در اين خصوص برنامه تكليفي به گروههاي آموزشي دانشگاه نيز داده مي شود.

دكتر يعقوبي ؛ بهره مندي از خدمات مشاوره اي كارشناسان در كنار ثبت نام براي دانشجويان و خانواده هاي آنها، حرفه اي عمل كردن ستاد آزمون دانشگاه و اطلاع رساني به موقع و تبليغات موثر و همچنين تعامل مثبت و تكريم ارباب رجوع را از عوامل مهم افزايش جذب دانشجو عنوان كرد.
گفتني است: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد اكنون داراي حدود 30 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي است.