ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حال برگزاري است

توسط ارزیابان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،

ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد توسط ارزیابان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، بازدید تیم ده نفره ارزیابان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به منظور بررسی مستندات ارزیابی درونی دوره پزشکی عمومی این دانشگاه اكنون در حال انجام است.

بازديد ارزيابان از عرصه ها و منابع آموزشي دوره پزشكي عمومي مرحله علوم پايه در دانشكده پزشكي، باليني در بيمارستان ها و پزشكي اجتماعي در مراكز بهداشتي درماني و جلسه ارزيابان با مديران و اعضاي هيات علمي گروه هاي آموزشي دانشكده پزشكي، جلسه با دانشجويان پزشكي عمومي دانشكده و ... از برنامه هاي اين بازديد است .

ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد كه از صبح امروز 9 شهريورماه آغاز شده است تا فردا 10 شهريورماه در اين دانشگاه ادامه دارد.