روح بیانیه گام دوم انقلاب، انقلابی گری و جوان گرایی است

مشاور فرهنگی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی
روح بیانیه گام دوم انقلاب، انقلابی گری و جوان گرایی است
مشاور فرهنگی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، روح بیانیه گام دوم انقلاب رهبری را انقلابی گری و جوان گرایی دانست.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، حمید رضا مقدم فر در مراسم اختتامیه دومین اجلاس سراسری مسئولان کانونهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد؛ روح بیانیه گام دوم انقلاب رهبری را انقلابی گری و جوان گرایی دانست و گفت: ریشه رفع همه مشکلات این است که روحیه جوانی با نگاه انقلابی وارد عرصه شوند و رهبری  نیز همین راه و نقشه راه را به ما نشان داده اند.

وي با بيان اينكه پس از جنگ روانی و مدیریت افکار عمومی، دشمن در قبال انقلاب اسلامی به جنگ شناختی دست زده است، اظهارداشت: هدف دشمنان ایجاد یک تصویر شکست خورده و منفعل از انقلاب اسلامی در این جنگ است.

وی اضافه كرد: در جنگ شناختی فقط ضعف ها و کاستی ها به مردم نشان داده می شود تا دو حس "فروپاشی انقلاب اسلامی" و "فساد فراگیر از صدر تا ذیل نظام" در اذهان آحاد جامعه ایجاد شود.

مقدم فر تصريح كرد :انهدام پهپاد آمریکایی یک نقطه عطف  در تاریخ ما بود که پس از آن ترس آمریکایی ها و ناتوانی آنان در جنگ با جمهوری اسلامی مشخص شد و پس از  این عملیات امیر قطر  از طرف آمریکایی ها در تماس تلفنی  با آقای روحانی درخواست آنان را مطرح کرد.

وی ادامه داد: آمریکایی ها گفته بودند ما قصد جنگ نداریم و تنها به ما اجازه دهید یک نقطه شنزار و خالی از سکنه را در ایران به تلافی انهدام پهپادمان بمباران کنیم که از منظر جهانی پاسخی به حمله ایران باشد که آقای روحانی با این درخواست مخالفت کرده و پاسخ داد هر نقطه از ایران راه هدف قرار دهید به منزله شروع جنگ است.

مشاور فرهنگی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با دفاع از روند کنونی مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور گفت: این که هر روز صرفا اخبار کشف فساد و دزدی در رسانه ها منتشر می شود و توضیحی درباره این اقدامات داده نمی شود مطلوب نیست.

مقدم فر تاكيد كرد: این خبرها بايد به صورت مدیریت و مهندسی شده منتشر شود تا بحث  فساد ساختاری در ذهن مردم تقویت نشود چرا که بر خلاف رژیم قبل بخش عمده مسئولان ما پاکدست هستند.