نشست صمیمانه 5 ساعته دکتر طهرانچی با جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

در مجتمع فرهنگی آموزشی سیدالشهدا(ع)

نشست صمیمانه و صریح 5 ساعته دکتر طهرانچی با جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع فرهنگی آموزشی سیدالشهدا(ع) آبعلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست صمیمانه و صریح جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 11 روز پنجشنبه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع فرهنگی آموزشی سیدالشهدا (ع) سازمان بسیج دانشجویی در آبعلی برگزار شد.

در این نشست 5 ساعته که وحید شورابی دبیر مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاهی حضور داشتند، سؤالات، دغدغه ها، پیشنهادات، نظرات و انتقادات آنها در فضای صمیمانه مطرح شد و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صریحاً به همه این سؤالات پاسخ داده و مطالبی درباره برنامه ها، اهداف و راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب مطرح کرد.

انتقاد از عدم همراهی برخی از رؤسای واحدهای دانشگاهی با بسیج دانشجویی و برنامه های آنها، کم کاری برخی از رؤسای واحدها در اجرای سند راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از جمله موضوعاتی بود که توسط جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد که دکتر طهرانچی بر پیگیری این موضوعات تأکید کرد.

همچنین توجه به جوان گرایی در انتصاب مدیران دانشگاه و فعالیت های تشکیلاتی، موضوعات فرهنگی و عفاف و حجاب، جذب اعضای هیأت علمی جوان، متدین و انقلابی، بودجه دانشگاه و فعالیت های پژوهشی از دیگر موارد مهم مطرح شده در این نشست بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست تأکید کرد که به جریان بسیج دانشجویی باور دارد و بدنه بسیج دانشجویی را از خود می داند و معتقد است بدون این جریان نتیجه گیری مطلوب در دانشگاه حاصل نخواهد شد.

دکتر طهرانچی گزارش مبسوطی از برنامه ها، اهداف، راهبردها و نقشه راه دانشگاه آزاد اسلامی بر مبنای سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بیانات و رهنمودهای ایشان ارائه کرد و توجه به مهارت آموزی، تقویت حوزه فناوری و نوآوری، تلاش برای ایجاد شفافیت در دانشگاه و مبارزه قاطع با هرگونه فساد و تخلف در دانشگاه آزاد اسلامی را از اولویت های این دانشگاه عنوان کرد.

وی با تأکید بر اینکه اخلاق و معنویت مقدم بر همه چیز است، گفت: انتظار از بسیج دانشجویی این است که با اطلاع دقیق از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی ما را در تحقق اهداف این دانشگاه یاری کند.

دکتر طهرانچی همچنین با تأکید بر حمایت همه جانبه خود از فعالیت های بسیج دانشجویی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست که این دانشگاه را در پیشبرد اهداف خود در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یاری کنند.