کتاب «بسته اقدامات ضدتحریم» با حضور آیت‌الله علم‌الهدی و دکتر طهرانچی رونمایی شد

در حاشیه اجلاس مسئولان بسیج اساتید دانشگاه آزاد

کتاب «بسته اقدامات ضدتحریم» در دومین اجلاس سراسری مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کتاب «بسته اقدامات ضدتحریم» پیش از ظهر امروز با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

در حاشیه دومین اجلاس سراسری مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، کتاب «بسته اقدامات ضدتحریم» که به همت دفتر هماهنگی کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و توسط کارگروه حل مسئله اقتصادی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهیه شده است، با حضور حضور آیت‌الله علم‌الهدی، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور و دکتر سید محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

کتاب «بسته اقدامات ضدتحریم» در دو فصل شامل ضرورت ها و اقدامات و نتیجه‌گیری و پیشنهادها تهیه شده که به مسائلی ازجمله تبیین دیپلماسی مقابله با تحریم های اقتصادی، برنامه‌ریزی فعال برای مقابله با تحریم، استراتژی بهینه ذخایر ارزی کشور، رونق تولید با بنگاه های کوچک و متوسط و... می پردازد.