فعالیت رسانه ای، مطبوعاتی و روزنامه‌نگاری جهاد بزرگی است

دکتر ولایتی به مناسبت روز خبرنگار و در بازدید از رسانه های دانشگاه آزاد:

فعالیت رسانه ای، مطبوعاتی و روزنامه‌نگاری جهاد بزرگی است

رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز خبرنگار با فعالان رسانه ای دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی عصر روز گذشته  به مناسبت روز خبرنگار با حضور در ساختمان مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تبریک این روز به همه فعالان رسانه ای و به ویژه مدیران، دست اندرکاران و خبرنگاران رسانه های این دانشگاه، از بخش های مختلف خبرگزاری آنا، ایسکانیوز و روزنامه فرهیختگان بازدید و با مدیران، سردبیران و خبرنگاران دیدار و گفتگو کرد.

دکتر ولایتی در نشستی با اعضای هیأت رئیسه و سردبیران رسانه‌های دانشگاه، با اشاره به روز خبرنگار و گرامیداشت این مناسبت که مزین به نام محمود صارمی است، گفت: بی تردید رسانه به عنوان رکن چهارم، نقشی مهم و اساسی برعهده دارد و مهم ترین وظیفه آن هم در جمهوری اسلامی ایران تبلیغ دین، ارزش های اسلامی، توجه به منافع ملی کشور و پیشبرد اهداف نظام است.

وی با اشاره به وضعیت رسانه ها و مطبوعات در قبل از انقلاب، به تحولات و شاخصه های این حوزه پس از انقلاب اسلامی پرداخت و تأکید کرد: روزنامه‌ها بعد از انقلاب دچار تحولات جدی شدند و باید توجه داشت با هجمه های سنگین و توطئه های دشمنان، وظیفه سنگین تری نسبت به گذشته برعهده رسانه ها در جهت پیشبرد اهداف و منافع نظام قرار دارد.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تحولات بنیادین در این دانشگاه، گفت: تحولات چشمگیری در دانشگاه و به تبع آن، رسانه‌های این دانشگاه رخ داده است و خوشبختانه جهت مشخصی دارند و باید ضمن پرهیز از هرگونه تندروی، نقد منصفانه و تبلیغ فعالیت های مثبت را در دستور کار خود قرار دهند.

دکتر ولایتی تأکید کرد: خوشبختانه رسانه های دانشگاه آزاد در زمینه مسائل اجتماعی و ارائه تحلیل های دقیق به خوبی عمل کرده و در مسیر انقلاب و مبتنی بر رویکردهای کلان دانشگاه گام های بلندی برخواهند داشت.

وی با بیان این‌که نظام، سعه صدر بسیار بالایی دارد، افزود: از افتخارات حکومت اسلامی، سعه صدر و تحمل نظرات مخالف است و باید انصاف و حق‌طلبی همراه یکدیگر در رسانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه و در جریان بازدید از خبرگزاری آنا گفت: برای ایجاد تمرکز و بهره مندی بیشتر از موضوعات تخصصی در جهت توسعه و پیشرفت ضروری است تقسیم بندی علمی و دقیقی در حوزه های مختلف در این خبرگزاری شکل بگیرد تا آنا به مرجعیت رسانه‌ای در زمینه علم تبدیل شود.

وی افزود: خبرنگارانی که در انتشار مطالب نو و پیشرفت های علمی فعالیت می‌کنند باید به موضوعات علمی نیز اشراف کافی داشته باشند تا بتوانند اصالت آثار علمی را تشخیص داده و منعکس کننده واقعیات باشند ضمن آن که تولید اخبار به زبان انگلیسی و عربی هم می تواند کمک موثری برای بهره مندی کشورهای دیگر و به ویژه کشورهای اسلامی از محتوای تولید شده در این مجموعه ها باشد.

رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از بخش های مختلف روزنامه فرهیختگان بازدید کرد و گفت: دقت در صحت اخبار و رویدادها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تا زمانی که نسبت به انتشار یک مطلب یقین حاصل نگردیده نباید منتشر گردد و ضروری است نقل درست، دقیق و منطبق با واقعیت داشته باشیم.

رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در رسانه های دانشگاه آزاد، جهت‌گیری اسلامی، انقلابی و ایرانی وجود دارد و باید هر روز بر ظرفیت های رسانه ای این مجموعه افزوده شود.
دکتر ولایتی با اشاره به اینکه فعالیت رسانه ای، مطبوعاتی و روزنامه‌نگاری، جهاد بزرگی است، گفت: جنگ نرمی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند و واقعیت دنیای امروز است، افسرانی دارد و افسران مدافع جمهوری اسلامی در این جنگ نرم، عمدتا اصحاب رسانه و اصحاب فکری هستند که نظراتشان در رسانه‌ها منعکس می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تاریخ و توجه به وقایع تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران گفت: پیشنهاد می کنم در روزنامه فرهیختگان به این موضوع توجه شود تا در خصوص مبنا و واقعیت تمدن اسلامی آگاهی بخشی لازم صورت پذیرد و شخصیت های بزرگ اسلام و ایران معرفی شوند.

دکتر ولایتی، در این مراسم از چند تن از فعالان رسانه ای و خبرنگاران تقدیر کرد.