انعقاد تفاهم نامه علمي پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و شهرداري منقطه 8

چاپ ایمیل

پایان‌نامه‌ها کاربردی شوند
در انتقاد تفاهم‌نامه علمی‌پژوهشی شهرداری منطقه8 و دانشگاه آزاد اسلامی

تفاهم‌‏نامه همکاری علمی‌پژوهشی در زمینه تقویت و تثبیت اتاق فکر مدیریت شهری، بین شهرداری منطقه ۸ و دانشگاه آزاد اسلامی انعقاد شد.
 به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به نقل از شهرآرا، مدیر گروه پیشین شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درجلسه انعقاد این تفاهم‌نامه گفت: اجرای فناوری و به خدمت گرفتن دانش در خدمات و مدیریت شهری برای رفاه زائران و مجاوران مشهد اولویت اساسی و هدف نهایی این تفاهم‌نامه است.
دکتر حنایی در جلسه انعقاد قرارداد تفاهم‌نامه علمی‌پژوهشی یادآور شد: تأسیس دفتر همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری‌های شهری در شهرداری منطقه به عنوان اتاق فکر، گامی اساسی در جهت‌گیری توان علمی در راستای حل مشکلات و معضلات علمی‌تحقیقاتی و توسعه شهری و به‌کارگیری توانمندی‌های فناوری دانشگاه برای رفع نیاز‌های مدیریت شهری است.
عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: سوق‌دادن پایان‌نامه‌های دانشجویی به سمت کاربرد در امور شهری و ایجاد تسهیلات برای دانشجویان و نخبگان علمی‌پژوهشی راهکار اجرایی شهرداری منطقه ۸ برای همکاری دوطرفه دانشگاهی و مدیریت شهری است.
وی توضیح داد: هنگامی که دانشجویی فارغ‌التحصیل شده و با فضای واقعی روبه‌رو می‌شود، تازه می‌بیند که آنچه به‌طور تئوری خوانده است با واقعیت تفاوت دارد. ما باید این شکاف را پر کنیم و دانشجویان را به فضای کاربردی ببریم، تا مسائل تئوری را به‌طور عملی انجام دهند.
شهردار منطقه نيز در اين جلسه گفت: این تفاهم‏‎نامه در راستای توجه به توانمندی‎های درونی به‎‌عنوان یکی از اصول اقتصاد مقاومتی و با عنایت به لزوم تبدیل یافته‎های دانشگاهی به ابزاری برای توسعه شهر‌ها و جامعه بشری، تعامل بیشتر مراکز دانشگاهی و نهاد‌های مدیریتی و کاربست نتایج تحقیقاتی دانشگاه‌ها و مراکز علمی به کمک مدیران اجرایی، ضرورت بهره‌وری از قابلیت‎‏های بالقوه و بالفعل نخبگان دانشگاهی منعقد شده است.

علی شیرازی ادامه داد: نزدیکی هرچه بیشتر نهاد‌های اجرایی و علمی، باعث گسترش همدلی و هم‌زبانی و از سویی دیگر کاهش هزینه‏‌های اجرایی و مطالعاتی و تأکید بر مطالعات کاربردی و بهره‏‌وری هرچه بیشتر از آن و پرهیز از دوباره‌کاری از نکاتی است که پرداختن به این مهم را ضروری‎‏تر می‌‏کند.
وی افزود: انتقال تجربیات با ارتباط نظام‎‏مند گروه‌‎های علمی در دانشگاه، بسترسازی برای ایجاد و توسعه فناوری در شهرداری منطقه، کمک به تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در قالب کارگروه‌های تخصصی، تجاری‎‌سازی یافته‎های پژوهشی، سوق‌دادن پایان نامه‎های دانشجویی به‌سمت کاربرد در امور شهری از مهم‎ترین اهداف این تفاهم‌نامه است.
شیرازی ادامه داد: این تفاهم‌نامه فرصت خوبی است تا دانشجویان بدانند افرادی هستند که حرف‌هایش را می‌شنوند و همین موضوع سبب می‌شود تا پایان‌نامه‌های بهتری بنویسند و فقط به دنبال کپی‌کردن و نمره‌گرفتن نباشند. از طرفی اطلاعاتی که آن‌ها کسب می‌کنند برای ما هم فایده دارد و زمانی که سطح کار دانشجو بالا باشد می‌توانیم به‌عنوان مشاور طرح از او کمک بگیریم.
شهردار منطقه ۸ مشهد گفت: انعقاد تفاهم‌‏نامه همکاری علمی‌پژوهشی با دانشگاه آزاد اسلامی تقویت و تثبیت اتاق فکر مدیریت شهری است، چون رویکرد مدیریت شهری احیا، مرمت و بهسازی علمی و تخصصی شهر با مشارکت شهروندان است.

پایان‌نامه‌های اجرایی می‌خواهیم

 سارا کیخا، معاون شهرسازی شهرداری منطقه ۸، نیز در این جلسه گفت: استفاده از پتانسیل دانشگاهی در امور شهری موجب رشد برنامه‌ها خواهد شد، اما برای به ثمر نشستن این اتفاق انتظار داریم پایان‌نامه‌های دانشجویی در مقطع ارشد و دکترا به سمتی بروند که خروجی داشته باشند و بتوانیم آن را اجرایی کنیم و در حوزه کاری از آن بهره ببریم.