تجليل از اساتيد و فرهيختگان بازنشسته حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

بازنشستگان علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، در اولين گردهمايي اساتيد و فرهيختگان اين حوزه تجليل شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، در دهه كرامت مراسم تجلیل از کارکنان بازنشسته حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور دكتر سروري مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي و مشهد و جمعی از مدیران و اساتيد علوم پزشكي واحد مشهد در سالن جلسات بيمارستان آريا برگزار شد.

در اين مراسم از 12 نفر از اساتيد حوزه علوم پزشكي آقايان، دكتر حاكمي ، بلوريان، عين القضات، مصطفوي، مهاجري، ضيائي، واحدي، خليقي، اسدي و قاسمي و خانواده مرحوم دكتر زينال پورو دكتر عرفانيان با اهدا گل و لوح تقدير تجليل بعمل آمد.

دكتر علي سروري مجد دراين گردهمايي با بيان اينكه شغل پزشكي از مقدس ترين مشاغل است، افزود: كادر پزشكي در طول 30 سال خدمت برای خدمت به مردم و حفظ سلامت جامعه از هیچ تلاشی دريغ نمي كند كه اين امر شایسته بهترين تقدیرها است.

وي؛ کسب تمامی موفقیت ها و پیشرفت های دانشگاه درحوزه علوم پزشكي را مرهون تلاش های اساتيد و پزشكان اين حوزه دانست و تاكيد كرد: تقويت، ساماندهي و ارتقاء حوزه علوم پزشكي خواستار برنامه ريزي، مشاركت و استفاده از خرد جمعي است كه ما نيز آن را پيگيري مي كنيم.

دكتر ناصر سنجر موسوي معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد نيز در ادامه هدف از برگزاری این مراسم را تجلیل از همکارانی دانست كه پس از سالیان طولانی خدمت، به افتخار بازنشستگی نائل شده اند و عمر گرانبها و جوانی خود را در راه خدمت به همنوعانشان سپری نموده اند.

وي بر گسترش رشته هاي پزشكي بويژه رشته دندان پزشكي تاكيد كرد و در رابطه با اقتصاد(درمان، آموزش)، آموزش(نگرش برون مرزي)، فعاليتهاي علمي تحقيقاتي و گسترش فضاهاي درماني و آموزشي دانشگاه توضحاتي ارائه نمود.

دكتر جمشيد يوسفي نيز در اين مراسم در خصوص اعتبار بخشي دوره پزشكي عمومي و كميته اعتبار بخشي مركز توسعه آموزش علوم پزشكي(EDC) مطالبي ارائه كرد و دراين خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند.