رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قرآن کتاب هدایت است که دستورات آن هم دنیای و هم آخرت ما را نیکو می سازد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم کرسی تلاوت سمایی ویژه دانش آموزان مدارس سما استان خراسان رضوی که عصر امروز همزمان با نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت علی (ع) گفت: قرآن کریم تنها کتابی است که نگارنده آن خداوند متعال است و بشر هیچ دخل و تصرفی در نگارش آن نداشته است. این کتاب، کتاب سعادت انسانهاست و برخلاف عده ای که تصور میکنند قرآن کریم کتاب سعادت آخرت است، این کتاب هدایت برای سعادت دنیا و آخرت انسانهاست و اگر کسی دستورات آن را رعایت کند، زندگی دنیوی و اخروی او آباد می شود.
وی با تأکید بر لزوم تفکر و تدبر در آیات قرآن کریم، اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم درخصوص سنتهای جاری زندگی بشر آیاتی را آورده است و اگر انسانها به این سنتهای الهی توجه داشته باشند، زندگیشان آرامش یافته و همراه با موفقیت خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: به عنوان نمونه، نگاه ما درباره روزی محدود به این است که تلاش کنیم تا درآمد داشته باشیم؛ اما این نگاه چقدر با مفاهیم قرآنی درباره روزی مطابقت دارد؟ این که خداوند در آیات ۲۱۲ سوره بقره ۳۷ سوره آل عمران و آیه ۱۹ سوره شوری میفرماید «یَرْزُقُ مَن یَشَاءُ ...» یعنی روزی بشر را تضمین کرده و نسبت به بندگانش لطف و آگاهى دارد.
دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: قرآن کتابی است که درباره تمامی امور بشر ازجمله روابط انسانی، روابط زن و شوهر و... راهنمایی دارد و اگر در جایی از زندگی به مشکل برخوردیم، نشان از آن دارد که براساس دستورات قرآن کریم عمل نکردهایم؛ چرا که قرآن کتاب هدایت و زندگی است و اگر مدارس، دانشگاهها و جامعه ما طبق دستورات قرآن کریم عمل کنند، به سعادت دست خواهیم یافت و اگر هرجا از ذکر خدا غافل شویم، روزی ما سخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید به تلاوت قرآن کریم روی آورد و در آیات آن تدبر کرد، خطاب به قاریان و حافظان قرآن کریم گفت: حفظ و صحیح خواندن قرآن، مقدمه درک آیات آن است و نباید در این مرحله متوقف شد. ضروری است که علاوه بر تلاوت قرآن، مفاهیم و معارف آن را نیز آموخت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با بیان اینکه امیدوارم مفاهیم قرآن کریم را بیاموزیم، گفت: یکی از توصیههای قرآن به انسان در آیه 8 سوره مبارکه عنکبوت آمده است که خداوند می فرماید «وَوَصَّیْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَیْهِ إِحْسَانًا» یعنی ما انسان را به احسان در حق پدر و مادر خود سفارش کردهایم. انتظار این است که دانش آموزان سما به این آیه مبارکه توجه ویژه داشته باشند. محشور بودن با قرآن کریم، نعمت بزرگی است که باید قدر آن را دانست. از خداوند میخواهیم قلوب ما را به نور ایمان و قرآن منور کرده و همواره قدردان نعمت امامت و ولایت باشیم.