درخشش دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در رتبه‌بندی انجمن‌های علمی برتر

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از درخشش این واحد دانشگاهی در رتبه‌بندی انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1400 خبر داد.

فرحناز مولوی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بر اساس رتبه‌بندی و ارزیابی فعالیت‌های انجمن‌های علمی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور، انجمن‌های علمی این واحد دانشگاهی توانستند بین ۷۳۷ انجمن‌ صاحب نظام رتبه‌بندی ، در میان واحدهای برتر دسته‌بندی شوند.

به گفته رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  34 انجمن علمی از این دانشگاه رتبه بندی شدند که در مجموع رتبه چهارم كشور را در سطح کشور كسب کردند.

انجمن های علمي بيولو‍ژی كاربردي به رياست دكتر خياط زاده، كامپيوتر به رياست دكتر شادرو و علوم تربيتي و مشاوره به رياست دكتر فريبرزي در بالاترین سطح نظام رتبه بندی دانشگاه آزاد اسلامی (گرید A+) قرار گرفتند.

همچنین گفتنی است این سه انجمن رتبه های اول تا سوم استان خراسان رضوی را به خود اختصاص دادند.