دکتر مرادی: آمادگی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برای حضوری شدن کلاس‌های درس از 14 فروردین ماه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد خبر داد:
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد از آمادگی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برای حضوری شدن کلاس‌های درس از چهاردهم فروردین ماه ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال نو به دانشجویان ،اساتید و کارکنان گفت ؛ با توجه به تاکید ریاست محترم جمهوری و دراجرای دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و حسب دستور دکتر طهرانچی ،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، کلاس ها در تمامی مقاطع تحصیلی از چهاردهم فروردین ماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری تشکیل خواهد شد.

وی بیان داشت ؛با عنایت به تمهیداتی که در خصوص آماده سازی و تجهیز کلاسها و خوابگاهها اندیشیده شده است دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی آمادگی دارد با تمام ظرفیت ها و امکانات در اجرای این تصمیم حاکمیتی اهتمام جدی داشته باشد.

دکتر مرادی افزود ؛ بدون شک اعتبار بخشی به کلاس ها و آزمون های پایان ترم و ارتقای آنها از طریق حضوری شدن آموزش موجب تضمین اعتلای آموزش عالی خواهد شد.

در روزهای آینده جزئیات بیشتری در خصوص نحوه برگزاری کلاس ها ، محل برگزاری و شرایط خوابگاه ها اعلام خواهد شد .