پیام نوروزی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد به مناسبت آغاز سال 1401

پیام تبریک دکتر محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱

باسمه تعالی

سال ۱۴۰۰ خورشیدی با همه خوشی­ ها و تلخی ها ؛ سالی که همچنان درگیر ویروس منحوس کرونا بودیم، به پایان می رسد و اینک، به فضل خدای متعال،سال جدید و بهار دلنشین و جانبخش که مقارن با بهار قرآن و ماه مبارک رمضان است را پیش رو داریم.

گذشته را با موفقیت­ های بسیار و احیاناً با شکست ها و تجربه ­های تلخ و شیرین آن، به تاریخ می­ سپاریم و برای آینده ­ای روشن که می ­باید آن را بسازیم و در تحقّق آن بکوشیم، با همت و همدلی و ایمان عمیق به کانون اصلی حیات، یعنی آن منبع عظیم فیض و رحمت، به فرداهایی روشن ­تر رهسپار می شویم. اگرچه در سال گذشته نیز به خاطر صیانت از سلامت فرزندانمان، توفیق برگزاری حضوری کلاس ­ها را نداشتیم ، لکن آموختن و تعلیم و تربیت، هیچگاه تعطیل نبود و از تهدید کرونا ؛ فرصت تجدید قوا و بهبود فرآیندها و بازسازی فضا و تحهیزات آموزشی و فرهنگی ساختیم.

اینجانب همزمان با ایام ولادت صاحب الزمان( عج ) که این نوروز باستانی ۱۴۰۱ آغشته به عطر و بوی مهدویت است ؛ برای همه اساتید گرامی، دانشجویان عزیز و کارکنان شریف دانشگاه آزاداسلامی خراسان رضوی و مشهد، تندرستی و بهکامی را آرزو می نمایم.

در سایه سار رحمت الهی، بهره مندی از فیوضات ماه صیام و در پرتو عنایات حضرت ثامن الحجج(ع) پیروز و تندرست باشید.

همه با هم در سال جدید برای اعتلای نام دانشگاه و ساختن ایرانی آباد و آزاد و سربلند تلاش خواهیم کرد.

«السَّلَامُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَيَّام»