فرصت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر سال ۱۴۰۱ دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۴ فروردین ماه

داوطلبان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر سال ۱۴۰۱ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند در روزهای ۱۴ تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، داوطلبان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر سال ۱۴۰۱ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از روز یکشنبه مورخ 1401/01/14 لغایت روز شنبه 1401/01/20 نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

متقاضیان لازم است به سامانه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و بعد از مطالعه دفترچه راهنما در صورت واجد شرایط بودن نسبت به پرداخت هزینه خرید کارت اعتباری و ثبت ‌نام در آزمون اقدام کنند.

لازم به ذکر است آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دوره های فراگیر دانشگاه آزاد اسلامی سال 1401 (نوبت اول) در روز جمعه مورخ 1401/04/24  برگزار خواهد شد.