برگزاری حدود 300 کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

برگزاری حدود 300 کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی
حدود 300 کرسی آزاد اندیشی در نیمه دوم امسال در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.

دکتر حجت مظفری مدیر کل فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ومشهد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، از برگزاری حدود 300 کرسی آزاد اندیشی در نیمه دوم سالجاری خبر داد و گفت: کرسی های آزاد اندیشی استان خراسان رضوی در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در قالب تیم های دو تا چهار نفره با نظارت استادان در کلاس های درسی از مهرماه لغایت آذرماه 1400 برگزار شد.

وی در خصوص دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاد اندیشی افزود: 190 تیم 4 نفره از دانشجویان مشتاق در موضوعات مختلف در 4 محور فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با موضع موافق یا منتقد در واحدهای دانشگاهی استان خراسان رضوی ثبت نام نمودند.

دکتر مظفری با بیان اینکه پیش از انجام کرسی های آزاد اندیشی، جلسات توجیهی جهت معاونین، مسئولین برگزاری، داوران، کارشناسان مجری و دانشجویان شرکت کننده برگزارشد، اظهار کرد: کارگاه های محتوایی به صورت مجازی و حضوری در سطح استان و واحدهای دانشگاهی نیز انجام پذیرفت.

وی ادامه داد: این مسابقات از بهمن ماه لغایت اسفندماه 1400 با 140 رویداد در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی با حضور 720 دانشجو و 200 استاد به عنوان داور و کارشناس مجری برگزار شد.

دکتر مظفری با اشاره به اینکه مسابقات استانی این رویداد ملی روز سه شنبه 24 اسفند ماه با معرفی 22 تیم برتربکار خود پایان داد، افزود: تیم های منتخب استانی نیزبه مرحله کشوری راه یافتند.

وی گفت: در این رویداد، 32 تیم از مشهد، 26 تیم کاشمر، 18 تیم از گناباد، 16 تیم از نیشابور، 16 تیم از تربت حیدریه، 14 تیم از سبزوار، 14 تیم از تربت جام، 12 تیم از قوچان، 6 تیم از بردسکن، 4 تیم از فریمان، 2 تیم از تایباد و 2 تیم از سرخس، شرکت داشتند.

تیم های راه یافته به مرحله کشوری

دکتر مظفری تیم های راه یافته به مرحله کشوری را شمامل واحدهای؛ مشهد 5 تیم، کاشمر: 5 تیم، تربت حیدریه: 3 تیم، سبزوار: 2 تیم، نیشابور: 2 تیم، تربت جام: 2 تیم، قوچان: 2 تیم، گناباد: 1 تیم عنوان کرد.

وی گفت: مراسم اختتامیه استانی این رویداد ملی در اردیبهشت ماه 1401 در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با تقدیر از تیم های برتر، داوران، کارشناسان مجری، واحدهای برتر و فعالان این رویداد، برگزار خواهد شد.