تقدیر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در مراسم دوشنبه های قرآنی

کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد حائز رتبه های برتر کشوری در بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، وحید حاجیان مدیر روابط عمومی و وحید اسدی کارمند روابط عمومی این دانشگاه در بخش هنر و ادبیات دینی بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کردند که وحید حاجیان رتبه دوم کشور در طراحی پوستر را کسب کرد و وحید اسدی نفر اول خوشنویسی در سطح کشور شد.

لوح تقدیر این هنرمندان به همراه تعدادی دیگر از کارکنان دانشگاه (قاسم سامی، حجت مظفری، غلامحسین دهقان، جواد شجریان، وحید قائمی نسب و حسین عابدی) که در این دوره از مسابقات حائز رتبه های برتر استان و کشور شده بودند ، روز دوشنبه 11 بهمن در مراسم هفتگی دوشنبه های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور مسئولین به آنان اهدا شد.