صبح امروز : مراسم گرامیداشت 12 بهمن و سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی

صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد:

مراسم گرامیداشت 12 بهمن و سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی
مراسم گرامیداشت 12 بهمن و سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی صبح امروز در کنار مزاری شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، ویژه برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی صبح امروز با غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدا گمنام دانشگاه آزاد اسلامی مشهد دراین دانشگاه آغاز شد.

در این مراسم دکتر محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی درجمع مسئولین،مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بزرگ‌ مردان و دلاور زنان انقلابی و پاسداشت یاد و نام امام(ره ) و شهیدان ، طلوع دل‌انگیز دهه مبارک فجر انقلاب را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت و در خصوص دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به بیان مطالبی پرداخت.

سپس بامولودی خوانی و اجرای سرود انقلاب، شرکت کنندگان در این مراسم با قرائت فاتحه مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه را گلباران و عطرافشانی کردند.