دکتر مرادی: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد می تواند محور توسعه استان باشد

دکتر مرادی
دانشگاه آزاد اسلامی مشهد می تواند محور توسعه استان باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد گفت: با توجه به پتانسیل و توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد این دانشگاه می تواند محور توسعه استان باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر محسن مرادی درجلسه دیدار و تبادل نظر با اعضای هیات علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن ؛ از تلاش ها و فعالیت های انجام شده توسط اعضای هیات علمی قدردانی کرد و افزود: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ومشهد دارای افراد فرهیخته ای است که علاوه بر انگیزه بالا، توانایی و اراده قوی در انجام کارها دارند.

وی با اشاره به اینکه واحد مشهد دارای ظرفیت و پتانسیل بسیاری است، تاکید کرد: توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد قابل مقایسه با هیچ جای کشور نیست بطوریکه می تواند محور توسعه استان باشد.

دراین نشست اعضای هیات علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به بیان نظرات خود پرداختند.