دکتر مرادی خبر داد : از برگزاری 8 رویداد استارتاپی تا تولید ده ها ایده  منتخب در گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی از برگزاری 8 رویداد استارتاپی در سطح واحدهای دانشگاهی این استان خبر داد.

دکتر محسن مرادی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، به تشریح رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود در ﻧﻈﺮ دارد ﺗﺠﻬﯿﺰات، ﻣﺤﺼﻮﻻت، دﺳﺘﺎوردﻫﺎ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖﻫﺎي ﺣﻮزه ﻓﻨﺎوري و ﻧﻮآوري داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ را در ﺳﻄﺢ ﻣﻠﯽ و در ﻗﺎﻟﺐ روﯾﺪاد ﻣﻠﯽ ﮔﺎم دوم داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ و ﺑﺎ ﺷﻌﺎر 1000 ﮔﺮوه ﭘﮋوﻫﺸﯽ و زﯾﺮﺳﺎﺧﺖ، 1000 اﯾﺪه و اﺳﺘﺎرﺗﺎپ و 1000 ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻨﺎور و ﺧﻼق، در ﻣﻌﺮض ﺑﺎزدﯾﺪ ﺗﻤﺎﻣﯽ اﻫﺎﻟﯽ زﯾﺴﺖ ﺑﻮم ﻓﻨﺎوري ﮐﺸﻮر، ﻣﺴﺌﻮلاﻦ و ﻧﻬﺎدﻫﺎي دوﻟﺘﯽ، ﻏﯿﺮ دوﻟﺘﯽ و ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻗﺮار دﻫﺪ.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی افزود : ﺗﺮوﯾﺞ ﻣﺎﻣﻮرﯾﺖ ﺟﺪﯾﺪ داﻧﺸﮕﺎه در زﻣﯿﻨﻪ داﻧﺸﮕﺎه ﺣﻞ ﻣﺴﺌﻠﻪ و ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻦ ، ﺗﺤﻘﻖ اﻫﺪاف ﮐﻼن ﺑﺴﺘﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻓﻨﺎوري و ﻧﻮآوري ﺳﻨﺪ ﺗﺤﻮل و ﺗﻌﺎﻟﯽ داﻧﺸﮕﺎه ، آﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﺎ زﯾﺴﺖ ﺑﻮم ﻓﻨﺎوري و ﻧﻮآوري ﮐﺸﻮر ﺑﺎ اﻗﺪاﻣﺎت ﻓﻨﺎوراﻧﻪ داﻧﺸﮕﺎه ، ﻧﻤﺎﯾﺶ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞﻫﺎ، ﻇﺮﻓﯿﺖﻫﺎ و زﯾﺮﺳﺎﺧﺖﻫﺎي ﻓﻨﺎوري و ﻧﻮآوري داﻧﺸگاه ، اﯾﻔﺎي ﻧﻘﺶ روﯾﺪاد ﻣﻠﯽ ﮔﺎم دوم داﻧﺸﮕﺎه در ﭘﯿﺎدهﺳﺎزي اﻫﺪاف ﺳﻨﺪ ﺗﺤﻮل و ﺗﻌﺎﻟﯽ داﻧﺸﮕﺎه و ﺑﯿﺎﻧﯿﻪ ﮔﺎم دوم اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ ، اﯾﺠﺎد ﻓﺮﺻﺖﻫﺎي ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاري ﺑﺮاي اﺳﺘﺎرﺗﺎپﻫﺎ و ﺷﺮﮐﺖﻫﺎي ﻣﺴﺘﻘﺮ در داﻧﺸﮕﺎه ، ﺗﺸﻮﯾﻖ و ﺗﻘﺪﯾﺮ از ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان و ﻓﻨﺎوران ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ داﻧﺸﮕﺎه و اﯾﺠﺎد روﺣﯿﻪ اﻣﯿﺪ و ﺧﻮدﺑﺎوري در آنﻫﺎ ، ﺷﺒﮑﻪ ﺳﺎزي ﻣﯿﺎن ﻣﺘﺨﺼﺼﺎن، ﻧﻮآوران و ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﺎن داﺧﻞ و ﺧﺎرج از داﻧﺸﮕﺎه، از اهداف این رویداد ملی است.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در رویداد ملی گام دوم عنوان کرد: دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی نیز در این راستا ، از آذرماه سال جاری ، اجرای جدی این دستورالعمل را در دستور کار خودش قرار داد. دبیرخانه ستاد استانی تشکیل و احکام اعضای ستاد ابلاغ شد. همچنین روسای کارگروه ها نیز در سطح واحدهای استان معرفی و جلسات ستاد استانی  با حضور اعضای ستاد بطور منظم تشکیل و اهداف رویداد گام با جدیت پیگیری می شود. در بخش اول رویداد گام دوم واحدهای دانشگاهی در حال جمع آوری اطلاعات و تشکیل هسته های و گروه های پژوهشی و آزمایشگاهی می باشند و کلیه اطلاعات مربوط به هسته ها و واحدهای فناور موجود در مراکز رشد واحدهای استان به سازمان مرکزی دانشگاه ارسال شده است.

دکتر محسن مرادی با بیان اینکه دبیرخانه استارتاپ ویکند استان از آذر ماه سال جاری با توجه به ظرفیت های هر شهرستان کار خودش را آغاز کرد افزود: در این راستا نخستین رویداد استارتاپی با عنوان "از ایده تا درآمد" در واحد نیشابور و رویداد استارتاپی " صنعت زعفران با رویکرد فرآوری" در واحد تربت حیدریه برگزار شد و در مجموع 24 تیم ایده منتخب تا کنون شناسایی شده است.

رئیس دبیرخانه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی همچنین از برگزاری 6 رویداد استارتاپی دیگر تا پایان سال جاری در واحدهای قوچان، سبزوار، کاشمر، مشهد و واحد علوم پزشکی استان خبر داد و با اشاره به رویدادهای استارتاپی دانشگاه آزاد مشهد گفت: برنامه ریزی لازم برای برگزاری دو استارتاپ ویکند با عناوین "گام دوم ، جشنواره 1000 ایده " و "رویداد صنایع خلاق" با مشارکت استانداری، پارک علم وفناوری، شرکت شهرکهای صنعتی استان، دانشگاه فردوسی و فعالان حوزه صنایع خلاق در 30 اسفندماه سال جاری ، انجام شده و فراخون های لازم صورت گرفته است.  سایت https://gam2.mshdiau.ac.ir  نیز در این زمینه راه اندازی و ثبت نام و اطلاع رسانی های لازم از طریق این سایت قابل دسترسی می باشد.

گفتگو : جواد دوست زاده