نخستین جشنواره ملی شعر مولود کعبه در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود

رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی شعر مولود کعبه در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از علاقه مندان و واجدان شرایط خواست آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.

حجت‌الاسلام دکتر جواد مهدوی‌نسب در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی افزود: این جشنواره با محوریت امیرالمومنین امام علی(ع) و شناخت سیره و معارف آن حضرت در قالب ارسال شعر تدوین شده است که در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور، مدارس سما، سایر دانشگاه‌ها و علاقمندان به شرکت در این جشنواره  برگزار می‌شود و استادان، دانشجویان، کارمندان، دانش‌آموزان سما و اعضای خانواده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور و تمامی شعرا و علاقه مندان می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.

وی ادامه داد: سیره و معارف امیرالمومنین (ع) مستند به آیات قرآن کریم و روایات اسلامی شامل ولادت، تربیت، سبقت در ایمان، ولایت، وصایت، شجاعت، اُخوت، عبادت، برائت، عدالت، علم و حکمت، زوجیت، تبعیت از رسالت، حکومت، کتابت وحی، خطابه، خلافت، قضاوت، مظلومیت و شهادت از جمله محورهای این جشنواره است.

حجت الاسلام سید حسین محتشمی دبیر نخستین جشنواره ملی شعر مولود کعبه نیز گفت: قالب‌های غزل، قصیده، مثنوی، رباعی، قطعه، ترجیع بند، ترکیب بند، چهارپاره، مسمط، مستزاد، تصنیف، نیمایی، آزاد، شعر سپید و شعر نو از جمله قالب‌های شعری این جشنواره است.

وی افزود: جوایز این جشنواره شامل تندیس، لوح تقدیر و هدیه نقدی برای ۱۴ منتخب از ۳۰ تا ۸۰ میلیون ریال است.

محتشمی درباره شرایط شرکت در این جشنواره ادامه داد: علاقمندان باید آثار جدید خود که در جشنواره‌های دیگر ارائه نشده است را مطابق شیوه‌نامه جشنواره تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰ از طریق سایت  https://iaum.nahad.ir  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی ارسال کنند و همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن‌های  ۰۵۱۳۶۶۳۰۰۳۹ – ۰۵۱۳۳۶۶۳۰۲۳۶ تماس بگیرند.

او درباره زمان برگزاری جشنواره گفت: این جشنواره ۲۷ بهمن ماه امسال همزمان با ولادت امام علی (ع) برگزار می‌شود.