با صدور پیامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی «روز دانشجو» را تبریک گفت

با صدور پیامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی «روز دانشجو» را تبریک گفت

دکتر محسن مرادی، با صدور پیامی بمناسبت گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو را به همه دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی خراسان رضوی تبریک گفت.

متن کامل این پیام بدین شرح است:

باسمه تعالی

16 آذر، یادآور ایستادگی، بیداری و هوشیاری جوانان فرهیخته ای است که اولین پاسخ جدی را به سلطه‌گری آمریکا دادند.

شانزدهم آذر روز تعالی‌بخشی فردی و اجتماعی جامعه به دست دانشگاهیان است.

دانشجویان و قشر جوان همواره به عنوان نماد سرزندگی و تحرک جامعه شناخته می‌‏شوند که نقش مهمی در توسعه پایدار دارند و موجب تضمین آینده کشور می‌‏شوند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این روز را به همه دانشجویان به ویژه دانشجویان عزیز واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تبریک می‏‌گویم و از آنان می‌‏خواهم با نشاط و شور جوانی در پیشبرد اهداف و توسعه علمی کشور حرکت کنند.

از خداوند متعال عزت، سلامتی و بهروزی همه دانشجویان عزیز را برای خدمت به مردم ایران اسلامی خواستارم.

دکتر محسن مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی