انعقاد تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور(مشهد)

امروز صورت گرفت:

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور(مشهد) با هدف بهره گیری از فرصت های پژوهشی طرفین منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌گیری متقابل از ظرفیت‌ها، تجربیات و منابع اطلاعاتی، فرصت‌های پژوهشی، مطالعاتی و تخصصی طرفین، بین دکتر سعید خیاط مقدم معاون پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و اکبر شیخ مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشوربه امضا رسید.

همکاری در حوزه تاریخ شفاهی، همکاری در گردآوری مجموعه سازی و نگهداری اسناد، همکاری جهت انجام پژوهش و برگزاری دوره های آموزشی مشترک و همکاری جهت ترویج فرهنگ مطالعه و تحقیق در سطح جامعه مخاطب با استفاده از ظرفیتهای آموزشی و غیره را می‌توان از جمله تعهدات و همکاری‌های مشترک بین طرفین برشمرد.