جلسه تکریم و معارفه رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد

جلسه تکریم و معارفه رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد

دراین مراسم دکتر حامد بیضایی به عنوان رئیس جدید دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد معرفی و از زحمات دکتر گواهی در مدت تصدی این مسئولیت ، قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، جلسه تکریم و معارفه رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور دكتر ناصر سنجر موسوی رئیس واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، معاونت آموزشی و اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.
در این مراسم از زحمات چندین ساله دکتر گواهی تقدیر به عمل آمد ودکتر حامد بیضایی به عنوان ریئس جدید این دانشکده معارفه گردید .
دکتر سنجر موسوی در این جلسه از تلاش های خالصانه دکتر گواهی در دانشکده پیراپزشکی به رسم یادبود با اهدای هدایایی تقدیر و تشکر نمود و برای دکتر بیضایی رئیس جدید این دانشکده آرزوی موفقیت کرد.