خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به پابوس امام رضا(ع) رفتند

به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س)

خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به پابوس امام رضا(ع) رفتند

مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به همراهی خانواده هایشان در سالروز شهادت حضرت معصومه (س) به حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، صبح امروز مراسم معنوی وفات حضرت فاطمه معصومه(س)  با حضور دکتر مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، حجت الاسلام مهدوی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ازاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از مسئولان، اساتید و کارکنان دانشگاه دردارالهدایه صحن جمهوری حرم مهطر رضوی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام مهدوی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ازاد اسلامی خراسان رضوی در خصوص فضائل ومناقب حضرت معصومه(س) به بیان مطالبی پرداخت و در ادامه شرکت کنندگان دراین مراسم با مداحی مداحان و نوحه‌خوانی به عزاداری پرداختند.