دکتر مرادی بر انجام موضوعات مساله محور در کرسی های ترویجی تاکید کرد

دکتر مرادی درنشست اساتید برگزار کننده کرسی های ترویجی بر انجام موضوعات مساله محور در این کرسی ها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در این نشست انجام این کرسی ها را در راستای رشد و تعالی مادی و معنوی کشور ضروری خواند و بر انجام موضوعات مساله محور تاکید نمود.

وی با اشاره به موضوعات کاربردی در جامعه گفت:کرسی های آزاد اندیشی و ترویجی بستری برای نظریه پردازی است اما نباید موضوعات به گونه ای باشد که چالش جدی ایجاد کنند.

دکتر مرادی افزود: هدف از برگزاری این کرسی ها، نهادینه‌سازی آزادی بیان با رعایت اخلاق و منطق گفتگواست.

درادامه این نشست حجت الاسلام رسولی به ارائه گزارشی ازبرگزاری این کرسی ها در سال گذشته پرداخت و گفت: دراین مدت 26 کرسی ترویجی درواحد مشهد برگزار شده که امروز 150 گواهینامه به اساتید برگزارکننده اهدا می شود.

در این نشست هریک از اساتید برگزار کننده این کرسی ها به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.