ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ مردادماه ادامه دارد

ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ـ ۱۴۰۰ آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401ـ 1400 از امروز سه شنبه 15 تیرماه آغاز شد و تا 15 مردادماه ادامه دارد.

متقاضیان برای ثبت نام می توانند به سامانه منادا به نشانی monada.iau.ir  مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند. تمامی مراحل فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است. روند انجام امور در سامانه منادا به نحوی طراحی شده که نیازی به تردد دانشجو بین واحدهای دانشگاهی مبداء و مقصد جهت پیگیری درخواست نباشد.

نتیجه درخواست‌های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان قبل از آغاز ترم اعلام خواهد شد.