نشست ویدئوکنفرانسی هم اندیشی روسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با موضوع حضور حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر مسعود طاهری لاری با اشاره به کسب رتبه برتر کشور توسط دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، این موفقیت را تبریک گفت و از تلاش ها و فعالیت های این دفتر تشکر و قدردانی کرد.
وی در جمع روسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، با تاکید بر برنامه ریزی و آمادگی کامل واحدهای دانشگاهی برای جذب دانشجو و شروع کلاسهای مهرماه 1400 افزود: ۳۰ تا ۵۰ درصد کلاس های دانشگاه آزاد اسلامی در سال آینده به صورت مجازی خواهد بود که اختیار آن به روسای واحدها واگذار شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: طرح آمایش استان را جدی بگیرید. فرصت کوتاه است. در طرح آمایش دانشگاه ها ماموریت گرا می شوند آمایش در حوزه های مختلف آموزشی پژوهشی و فرهنگی صورت خواهد گرفت و با جدیت موضوع را دنبال کنید.
وی با اشاره به موضوع انتخابات، آن را رویداد مهم کشور عنوان کرد و افزود: هم حضرت امام و هم مقام معظم رهبری بر حضور حداکثری در انتخابات تاکید دارند و از طرف دیگر دشمنان نیز تاکید دارند که شرکت نکنیم. دعوت مقام معظم رهبری مبنی بر این است که آحاد مردم نه تنها شرکت کنند بلکه توصیه به شرکت هم داشته باشند.
طاهری لاری با بیان اینکه مشارکت مردم یکی از ارکان قوام و استواری نظام جمهوری اسلامی است، رسالت دانشگاهها را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و افزود: دانشگاه هم در عرصه بعد از انقلاب سعی کرده در کشور نقش آفرینی کند. دانشگاه مبدا تحولات بوده و هست و باید باشد. بنابراین قشر دانشجو ، کارمند و استاد وظیفه دارد و جزء رسالت اجتماعی است که بتوانند در این زمینه نقش آفرینی کنند.
وی فعال کردن مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح را دو نکته مهم در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان و تاکید کرد : ما به عنوان قشر دانشگاهی باید روی این موضوع کار کنیم. بحمدالله بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور و در سطح استان خراسان رضوی تلاش کردند این موضوع را دنبال کنند. و در این زمینه تلاش های خوبی از سوی تشکل های دانشجویی و اساتید انجام شده است و این ها ارزشمند است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد : از اساتید بخواهیم که در این زمینه روشنگری کنند تا فردی مومن انتخاب شود که پتانسیل های بالایی دارد. پتانسیل ها و ظرفیت های بسیاری در سطح کشور داریم که متاسفانه کمتر استفاده می کنیم. بعضی مواقع استعداد سوزی جای استعدادپروری را می گیرد. جوان ها می توانند نقش آفرینی داشته باشند. در انتخاب اصلح برنامه های کاندیداها را باید مطالعه کنیم که کدام برنامه به معیارهای انتخاب اصلح نزدیک است تحقیق کنیم فردی که مناسب برای کشور است اداره کشور را به دست بگیرد و نباید بی تفاوت از کنار این موضوع بگذریم.