دررويداد ملي صنايع خلاق وفناوريهاي فرهنگي هنري، 98 نفر از دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي در 155رشته رقابت می کنند / 31 خردادماه، آخرین مهلت ثبت نام

مدير اجرايي رويداد ملي صنايع خلاق وفناوريهاي فرهنگي هنري دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي خبر داد : رقابت دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی استان ، به 98نفر در 155رشته رسيد.

حجت الاسلام سیدحسین محتشمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت:  دراين رقابت ها كه در سطح استاني وملي درحال برگزاري است درچهاربخش شرکت کنندگان با هم به رقابت خواهند پرداخت. در بخش صنايع هنري 59   نفررشته شامل عكاسي 16 نقاشي 23 داستان نويسي 4 هنرهاي نمايشي 3 پوستر؛ یک، خوشنويسي 3 وتذهيب 5 مورد درخواست رقابت داده اند.

رئیس اداره مطالعات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: دربخش صنايع وميراث فرهنگي 40 نفررشته شامل مراسم آئيني 14.قالي وقاليچه 9.جواهرات واقلام تزئيني 4.مشبك؛یک، معرق ومنبت 5.معماري وكاشي كاري 4 .مينا كاري وخاتم كاري 3 نفررشته رقابت خواهند داشت.

سید حسین محتشمی با بیان اینکه دربخش فناوريهاي نرم وصنايع رسانه اي 25نفررشته در پلتفرم هاي فرهنگي 9.انيميشن وموشن گرافي 2 .تبليغات وآگهي 2 مستند وكليپ 11.پادكست 1 مورد ثبت نام نموده اند؛ اظهار کرد:  دربخش آفريبنش ها وخدمات خلاق با 30نفررشته .درايده هاي تحول آفرين 14.كتاب وانتشارات 3.نوآوريهاي اجتماعي 5.توريست فرهنگي وگردشگري 3 عروسك سازي واسباب بازي 3 .طراحي .چرم ولباس 3مورد درخواست رقابت داده اند.

وی آخرين فرصت ثبت نام دررويداد صنايع خلاق فرهنگي  را 31 خرداد عنوان کرد و افزود: اساتيد، دانشجويان وكارمندان مي توانند درقالب تيم هاي 2 تا 6 نفره دريكي از 28رشته مذكور ازطريق لينك رويداد ثبت نام نمايند.

محتشمی با اظهار اینکه تاكنون90 دانشجو و 8 تن از اساتید وكارکنان در این رویداد ثبت نام نموده اند، بیان کرد: بيشترين شرکت کننده از واحدهاي قوچان با 26 نفر، مشهد 14 نفر، نيشابوروكاشمر 13نفر بوده اند.

مدير اجرايي صنايع خلاق فرهنگي گفت: به تيم هاي برگزيده تا دوميليون تومان هدايا تقديم مي شود.