دبیر اجرایی نخستین جشنواره دانشجویی «رهوا»، اسامی برگزیدگان این جشنواره را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آنا از مشهد، مراسم اختتامیه جشنواره دانشجویی رهوا با اعلام اسامی برگزیدگان این جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره دانشجویی «رهوا» در این جشنواره وجه تمایز رهوا از جشنوارههای پیشین را فراگیری آن برای دانشجویان مجرد، متأهل و دانشآموختگان یکساله و اختصاص امتیاز برای دروس معارف برشمرد.
حسن رحمانپور افزود: نخستین جشنواره دانشجویی «رهوا» با هدف ارتقای مهارتهای زندگی دانشجویی از بهمن ۹۹ تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت مجازی و به همت شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان خراسانرضوی در سطح استان خراسانرضوی برگزار شد.
وی اضافه کرد: در این مدت بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو در پنج بخش و ۲۷ رشته متنوع این جشنواره با موضوعات آموزشی، پژوهشی، ادبی هنری، فناوری و ایده پردازی شرکت کردند.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره دانشجویی «رهوا» با بیان اینکه در برخی رشته ها به دلیل پایین بودن کیفیت آثار دریافتی، امکان انتخاب نفرات اول، دوم یا سوم وجود نداشته است، یادآور شد: دکتر سیده طیبه حسینی از دانشگاه فردوسی و دکتر محمد نظیف از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار که بیشترین تلاش و همکاری را جهت معرفی جشنواره به دانشجویان داشته اند، به عنوان اساتید برتر انتخاب شدند.
معرفی رابطان برتر دانشگاهها در جشنواره دانشجویی «رهوا»
رحمانپور همچنین مدیران اجرایی دانشگاههای فردوسی، علوم پزشکی سبزوار و فرهنگیان خراسانرضوی را به عنوان رابطان برتر دانشگاهها که بیشترین تعداد شرکتکنندگان در جشنواره را داشتهاند و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را بهعنوان دفتر نهاد برگزیده در جشنواره رهوا معرفی کرد.
به گزارش آنا، در این مراسم اسامی برندگان بخشهای مختلف اعلام شد؛ در بخش آموزشی زهرا نامور عارفی، سعید هاشمزاده، محمدعلی خسروجردی در رشته «تصویری از من»، روحالله محمدی، سیدحسین مفضلی، علی بوستانی در رشته «لایک یا بلاک»، هادی حمیدیمنفرد، نجمه غیاثینژاد، محمدرضا حجگزار در رشته «نون بازو»، مطهره سادات احمدی، امیرمهدی نجفپور، ریحانه مؤمنی در رشته «در و تخته»، فاطمه نعمتی، فاطمه اسماعیلیتبار، ضحی مهدیان در رشته «سکو» و هدیه برهانی، زینب بادیانی، سحر محمدی در رشته «زندگی عسلی»، مقامهای اول تا سوم را از آن خود کردند که لوح تقدیر و کارت هدیه ۱۲ تا ۸ میلیون ریالی به آنان اهدا شد.
در بخش پژوهشی عاطفه فرهمند، سیدرضا شنائی، یاسمین یعقوبی در رشته «تلخیص کتاب» رتبههای اول تا سوم، زهرا پورنامدار در رشته «معرفی و نقد کتاب» رتبه اول و امین حاجیوند در رشته «مقاله نویسی» رتبه دوم را به خود اختصاص دادند که لوح تقدیر و کارت هدیه ۱۲ تا ۵ میلیون ریالی به آنان اهدا شد.
همچنین در بخش ایدهپردازی و تجربهنگاری شبنم پاپلی و شقایق احمدی در رشته «ایدهپردازی» و عاطفه گوهری و زینب قوی بامداد در رشته «تجربهنگاری»، به ترتیب رتبههای اول و دوم را کسب کردند که لوح تقدیر و کارت هدیه ۱۰ تا ۴ میلیون ریالی به آنان اهدا شد.
در بخش فناوری طاهره هژبری و مریم موسوی رتبههای اول و دوم در رشتههای «گیف و استیکر» و محدثه جعفری رتبه دوم در رشته «موشن گرافیک» را از آن خود کردند که لوح تقدیر و کارت هدیه ۱۰ تا ۴ میلیون ریالی به آنان اهدا شد.
در بخش ادبی هنری نیز مریم سعادتمنش و فاطمه توانگر در رشته «خوشنویسی» و علی فدایی و سهیل فروتن در رشته «طراحی پوستر» رتبههای دوم و سوم، محدثه عدلصمدی رتبه اول و آتنا سادات موسوی کاهانی و مائده پارسازاده به صورت مشترک رتبه سوم را در رشته «نقاشی»، محمد قربانی اقبلاغی رتبه دوم در رشته «اینفوگرافیک»، امیرعلی یاورینژاد و نجمه رمضانی رتبههای دوم و سوم در رشته «عکس»، مصطفی توفیقی و مجتبی خرسندی رتبههای اول و دوم در رشته «شعر»، فاطمه اکرمی رتبه اول و راضیه رضاییمقدم و فاطمه بهادری به صورت مشترک رتبه سوم در رشته «داستان کوتاه»، یگانه یعقوبی رتبه دوم در رشته «فیلم کوتاه»، سپیده شیخالاسلامی و محمد عزیزی رتبههای اول و دوم رشته «پادکست»، ریحانه مؤمنی رتبه دوم در رشته «کاریکاتور»، محدثه علیزاده و هادی شارعی رتبههای اول و دوم در رشته «عکس نوشته» را به خود اختصاص دادند که به ترتیب در رتبههای اول تا سوم لوح تقدیر و کارت هدیه ۸ میلیون ریالی، ۶ میلیون ریالی و ۴ میلیون ریالی به آنان اهدا و عاطفه فرهمند در رشته «کاریکلماتور» شایسته تقدیر ویژه شناخته شد.
۲۵ نفر (سعیده ناوشکی، فاطمه شهرآبادی، السا یافته، فاطمه نقیبینسب، الهه اللهیاری، جواد دلیر، محسن بختیاری شهری، حسین جمالی، مریم رنجبر شورستانی، سادنه شمسالقرائی، فاطمه مهدویپور، هانیه احمدی، زینب حسیننژاد، فاطمه سادات حامدسجادی، هدیه غلامی، امیرحسین صابری، متینه فرازی، سبا سیرانی، سعید نظریپور، زهرا فلاحی، صالحه داورپناه یزد، ملیکا شریعتمدار، زینب سادات حسینی، ریحانه سادات اصفهانی، زهرا رستمی) نیز از بین دارندگان امتیاز یک تا ۱۰۰ به قید قرعه انتخاب و کارت هدیه ۴ میلیون ریالی به آنان اهدا شد.
نخستین جشنواره دانشجویی «رهوا» با هدف ارتقای مهارتهای زندگی دانشجویی از بهمن ۹۹ تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت مجازی و به همت شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان خراسانرضوی در سطح استان خراسانرضوی برگزار شد.