در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزارشد : وبینار تخصصی علمی چگونگی تمدن سازی فرهنگ شیعه از عصر امامین الصادقین(ع) تا عصر امام خمینی کبیر(ره)

در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) ، رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و همچنین سالروز قیام 15 خرداد، نشست مجازی چگونگی تمدن سازی فرهنگ شیعه از عصر امامین الصادقین(ع) تا عصر امام خمینی کبیر(ره) با شرکت اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی،دکتر مسعود طاهری لاری دراین وبینار ضمن تسلیت ایام پیش رو گفت: در آستانه فرا رسیدن نیمه خرداد هستیم و امسال سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) نیز متصل به این ایام شده است . شهادت امام صادق (ع)، مرد آسماني مدينه، چشمه جود و سخاوت، تجسم اخلاص و صبر و درياي عميق علوم لدني و سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران ، امام خمینی (ره ) و همچنین سالروز قیام خونین 15 خرداد را تسلیت و تعزیت عرض می کنم .

دکتر طاهری لاری با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تاکید مقام معظم رهبری برای ایجاد تمدن نوین اسلامی در 40سالگی دوم انقلاب اسلامی گفت: دانشگاهیان باید برای پایه ریزی و تحقق تمدن نوین اسلامی تلاش نمایند.
رئیس دانشگاه با انتقاد از اینکه تمدن غرب تمدن کاملی نیست و دستاوردهای مناسبی برای بشریت ندارد، اظهار داشت: با ظهور اسلام و نبوت پیامبر(ص) تمدن اسلامی مبتنی بر آموزه های دینی و اسلامی پایه ریزی شد.
وی افزود: البته تمدن اسلامی دستاوردهای معنوی و مادی را برای بشریت بهمراه داشته است.
دکتر طاهری لاری با تاکید بر اینکه اسلام دین تمدن ساز است، افزود:تعاریف تمدن که در فرهنگ های مختلف آماده است، به صورت وسیع و گسترده در آموزه های قرآنی ما وجود دارد.
وی به کامل بودن دین اسلام اشاره نمود و خاطر نشان کرد: فرهنگ شیعه در ایجاد تمدن اسلامی نقش اساسی داشته و امام صادق(ع) نیز مروج فرهنگ و تمدن اسلامی بوده و این تمدن را احیا کرده است.
دکترعلی داستانی مدیر کل اسناد موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره) نیز در رابطه با موضوع وبینار توضیحات مبسوطی داد.
حجت الاسلام مهدوی نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، دکتر یساقی معاون فرهنگی ودانشجویی و جمعی از مسئولین و اساتید واحد مشهد که در اتاق شورا سازمان مرکزی برگزار شد حضور داشتند.