بيانيه بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي در پي تصويب طرح ممنوعيت حجاب و نماز در كشور ضد حقوق بشري فرانسه

"به نام حقوق بشر، حقوق بشر را نقض مي كنند..."

چند روزي است طرح ممنوعيت حجاب و نماز در دانشگاه هاي فرانسه توسط اين كشور تصويب و اعلام گرديده است.

اين تصميم در حالي اتخاذ شده است كه در كشور فرانسه حدود 6 ميليون نفر مسلمان زندگي مي كنند و اجراي فرايض ديني از جمله بر پايي نماز و حجاب به عنوان يك ضرورت در دين مبين اسلام مطرح شده است و مسلمانان مكلف به انجام آن هستند.

حال براي هر ذهن آزاد و آزاد انديشي فارغ از هر نوع دين و مذهب، اين سئوال پيش مي آيد كه كشوري كه مدام دم از حقوق بشر مي زند و خود را سردم دار و مدعي آزادي مي داند، چگونه اجراي اصلي ترين مباني ديني بخشي عظيمي از جمعيت كشور خود را ممنوع اعلام مي نمايد؟

غير از اين است كه اين كشور و ساير كشورهاي دروغين مدعي حقوق بشر نه تنها بويي از آزادي نبرده اند بلكه از طريق زور سعي بر القاء تفكرات ضد حقوق بشري خود به جهانيان دارند؟!

بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي ضمن محكوم كردن اين اقدام نگين كشور فرانسه آ‍زادي واقعي حقوق بشر اسلامي را در سایه تعالیم روح بخش اسلام براي جهانیان آرزو دارد.

بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي.