پیام دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان در دیدار با خانواده شهید حججی

به جاست که در آستانه روز میلاد با سعادت حضرت علی اکبر و روز جوان یاد و خاطره جوانانی را زنده کنیم که راه صد ساله را یک شبه پیموده‌اند، جوانانی که از آغاز انقلاب اسلامی با روحیه جهادی پای کار مردم ایستادند و به منتهی درجه انسانیت دست یافتند؛ از شهدای دفاع مقدس گرفته تا شهدای جهاد علمی، شهدای سلامت و شهدای مدافع حرم.

توفیقی دست داد تا در سفر به استان اصفهان با خانواده #شهید_حججی دیداری داشته‌ و شنونده خاطره‌ای از زبان پدر شهید باشیم.

ضمن عرض تبریک روز جوان به همه جوانان این مرز و بوم، برای همه آنان آرزوی سلامت و موفقیت دارم.
محمدمهدی طهرانچی
۴ فروردین ۱۴۰۰