تغییرات در روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

امیر خالقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد از روابط عمومی دانشگاه خداحافظی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، امیر خالقی که از سال 87 تا کنون بیش از ۱۲ سال مدیریت روابط عمومی ، اطلاع رسانی و کلیه رسانه ها و شبکه های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد را عهده دار بود ، با پذیرش مسئولیت در یکی دیگر از دستگاه های اجرایی استان از روابط عمومی این دانشگاه خداحافظی کرد .

عضویت در هيئـت رئيســه دانشگاه آزاد اسلامی استان و مشهد ، مديركـل حوزه رياســت دانشگاه، دبیر شورای اطلاع رسانی منطقه ۹ دانشگاه آزاد اسلامی ، مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد استان و مشهد ، مدیر هنری دانشگاه، موسس و مسئول سایت مرکز خبر روابط عمومی دانشگاه، موسس و راهبر کلیه کانال های پیام رسان دانشگاه، موسس و راهبر کلیه سامانه های مجازی دانشگاه ، مسئولیت خبرگزاري های آنـا و ايسكانيـوز و روزنامه فرهيختگـان در مشهد ، عضویت در شورای فرهنگی دانشگاه ، عضویت در شوراي بسيج اساتيد دانشگاه ، عضویت در شورای اداری ، ارزيابي و انتصابات دانشگاه، عضویت در اتاق فكر دانشگاه ، دبيری کارگروه حفاظت و صیانت از اموال ، دارایی ها ، املاک و مستغلات دانشگاه ، مدیریت کمیته روابط عمومی و اطلاع رساني بيش از 200 كنگره ، بزرگداشت ، المپياد ، همايش ، جشنواره ، مسابقه ، نمایشگاه و  .... در دانشگاه، از جمله سوابق اجرایی خالقی در دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

همچنین، کسب عنوان روابط عمومی برتر و مقام اول جذب دانشجو در دو سال متوالی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور ، كسب دو تنديس مدير برتر و نمونه دستگاههاي اداري استان ، كسب تنديس مدير برتر و نمونه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي کشور، و کسب ده ها لوح تقدیر دیگر نیز از موفقیت ها و افتخارات ایشان در مدت خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می رود.