درخشش اساتيد و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در بيست و پنجمين دوره مسابقات سراسري قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي

اساتيد و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در بيست و پنجمين دوره مسابقات سراسري قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي خوش درخشيدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، مراسم اختتاميه بيست و پنجمين دوره مسابقات سراسري قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي ، پنجم اسفند  به ميزباني واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي و با حضور مسئولان كشوري برگزار شد .

در اين دوره از مسابقات ،الياس خلوصي استاد واحد مشهد توانست در رشته ترتيل به رتبه سوم كشوري دست پيدا كند. همچنين سيد محمد رضوي گوارشك ديگر استاد واحد مشهد در بخش حفظ پانزده جزء اساتيد رتبه دوم كشور را كسب كرد و زهره حسين زاده استاد واحد كاشمر نيز در بخش حفظ كل اساتيد توانست رتبه دوم كشور را كسب كند.

در بخش دانشجويي نيز، الهه سرفرازي  دانشجوي واحد تربت جام در بخش حفظ پنج جزء رتبه اول كشور را به دست آورد و زكيه برزوئي دانشجوي واحد سبزوار در رشته ترتيل نفر اول كشور شد.

گفتني است الهه سرفرازي و زكيه برزويي توانستند به جشنواره ملي مسابقات قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت و درمان راه پيدا كنند.