برگزاری نشست صمیمی رییس و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با کارکنان این دانشگاه

نشست صمیمی و جلسه پرسش و پاسخ کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور دکتر طاهری لاری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و هیات رییسه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ، در این جلسه که در سالن همایش شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، مدیران و کارکنان بخش های مختلف این دانشگاه با حضور در جلسه ، به بیان مشکلات و مطالبات معیشتی و حقوقی از طریق نمایندگان خود پرداختند و با ارائه راهکارهای لازم خواستار رسیدگی مسئولان دانشگاه شدند.

دکتر طاهری لاری رییس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و استان خراسان رضوی نیز در این جلسه بر رفع مشکلات معیشتی کارکنان و ارائه تسهیلات مالی و رفاهی مناسب آنان از طریق هیئت رئیسه این دانشگاه و بخشنامه های موجود تاکید کرد و خواستار پیگیری فوری مشکلات سازمانی آنان شد.