ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

ثبت نام پذیرفته شدگان پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی تا شنبه (4 بهمن) تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي، ثبت نام پذیرفته شدگان، پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی که از روز شنبه 20 دی ماه آغاز شده بود تا شنبه 4 بهمن ماه ادامه دارد.

نتایج دوره های مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن ماه پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته شدگان تمام محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir دریافت و مطالعه کنند.

همچنین داوطلبان جهت اطلاع از شرایط ثبت نام و رفع هرگونه مشکل احتمالی در فرایند ثبت نام به واحد دانشگاهی مورد تقاضا مراجعه کنند.