بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به مناسبت 9 دی ماه روز بصیرت و میثاق با ولایت

"نهم دی ماه، روزی که در تاریخ انقلاب ماندگار شد..."

در تاریخ جمهوری اسلامی ایران روزهایی هست که هیچگاه از ذهن ها پاک نخواهد شد، کم رنگ نخواهد شد و خاطراتش کهنه نمی شوند.

نهم دی ماه سالروز خاطرات مردمانی است که چهره از نقاب فتنه ای برداشتند که قلب ایران اسلامی را نشان گرفته بود.

فتنه ای که با برنامه ریزی دقیق قدرت های زورگو و چپاول گر غرب و شرق پا گرفته بود و عمال فریب خورده داخلی سعی بر اجرای بی چون چرای آن و براندازی نظام مقدس اسلامی ایران داشتند.اما بازهم چون همیشه یک عامل مانع آنها گردید،
"بصیرت" مردمی که چنگ به ریسمانی الهی زدند و پشت ولی فقیه خود ایستادند و یک صدا شعار خشم و "مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس و مرگ بر فتنه و فتنه گر سر دادند.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ضمن بزرگداشت سالروز نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق با ولایت، باردیگر بر تجدید عهد خود با رهبری فرزانه ایران اسلامی تاکید کرده و مشت ها را در مشت ها گره کرده دست به دست هم داده و صدای :لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین ع است، را بر سر تمامی عاملان داخلی و خارجی فتنه می کوبد. و ان شاء الله تا سپردن پرچم به صاحب پرچم زیر سایه ی ولایت این راه مقدس را خواهیم پیمود.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی