• صفحه اصلى
  • اخبار دانشگاه
  • حجت الاسلام دکتر مهدوی نسب عنوان کرد: آینده این مملکت مرهون تلاش علمی تربیتی و اخلاقی شما دانشجویان است/ تزکیه و تربیت در کنار تعلیم مورد تاکید است

حجت الاسلام دکتر مهدوی نسب عنوان کرد: آینده این مملکت مرهون تلاش علمی تربیتی و اخلاقی شما دانشجویان است/ تزکیه و تربیت در کنار تعلیم مورد تاکید است

چاپ ایمیل

جلسه توجیهی نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور ریاست و هیئت رئیسه این دانشگاه به صورت مجازی و پخش زنده از شبکه های اجتماعی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد مهدوی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در این جلسه مجازی، با بیان آیه شریفه "ن و القلم و مایسطرون" و خیر مقدم به دانشجویان جدید گفت: انشاالله در طول تحصیل شما بتوانیم خادمان خوبی برای شما باشیم و محیط علمی و رشد و تربیتی بهتری برای شما فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه پیشرفت شما مرهون زحمات پدران و مادران شماست، دوره دانشجویی را مرحله بسیار سازنده در آینده کشور عنوان و تصریح کرد: هیچ جامعه بشری پیشرفت حاصل نکرد مگر جامعه علمی دانشگاهی و جوانان جامعه کمر همت بستند تا جامعه را به رشد برسانند. در این کشور اسلامی بعد از انقلاب ، هر نوع دشمنی که می توانستند انجام دهند دریغ نکردند چه از تحریم های ناجوانمردانه اقتصادی ، چه از جنگ‌های نظامی و چه از ترور، اما به لطف الهی ایران اسلامی ما هر روز شاهد پیشرفت در بخشی از این عرصه علمی است.
حجت الاسلام دکتر مهدوی نسب افزود: هر دانشمندی که پیشرفتی حاصل کرد یکی از شما دانشجویان عزیز بوده و آینده این مملکت مرهون تلاش علمی شما و تربیتی و اخلاقی شماست. امیدواریم بهترین و قویترین گام ها را بردارید.
وی خاطرنشان کرد: یادمان باشد در کنار تعلیم ، تربیت، هم مطلوب خداوند متعال است و هم مطلوب بزرگان ما و اساتید ما و پدران و مادران ما. از امروز که نام دانشجو بر شما صدق می کند مسلماً پدران و مادران شما توقعات بالاتری از شما دارند. امیدواریم تزکیه و تربیت در کنار تعلیم صورت بگیرد.
ایشان اظهار کرد: دفتر نهاد مقام معظم رهبری در کنار بخش‌های مختلف دانشگاه سعی دارد به عنوان خادم کوچک در جنبه های مختلف علمی تربیتی مذهبی اعتقادی و فرهنگی کمک کار شما عزیزان باشد که به بالاترین درجه در خودسازی و جامعه پردازی (طبق بیانیه گام دوم انقلاب) و در انتها ساخت بزرگ تمدن اسلامی برسید
حجت الاسلام دکتر مهدوی نسب اظهار امیدواری کرد: انشاالله شرایط کرونایی به لطف الهی هرچه زودتر از جهان رخت بر بندد و محیط های علمی و فرهنگی مجدد شکل بگیرد.
وی خطاب به دانشجویان گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری هر کدام از شما فرمانده و افسری هستید در این جنگ نرم. قدر خودتان را بدانید و ما را در این مسیر خادم خود بدانید.