چهار پژوهشگر برجسته دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان قرار گرفتند

چهارپژوهشگر برجسته دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان قرار گرفتند

مدیرکل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی از قرار گرفتن 34 نفر از محققان دانشگاه آزاد اسلامی در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر علی جهان افزود: فهرست دانشمندان دو درصد برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات داده های پایگاه اسکوپوس ارائه شده است و در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله Plos Biology منتشر شده است. ۱۵۹۶۸۳ پژوهشگر در ۲۲ حوزه علمی و ۱۷۶ حوزه تخصصی بر اساس شاخص های استنادی استاندارد طبقه بندی شده‌اند.

دکتر جهان اظهار داشت: ارزیابی¬ و انتخاب این محققان براساس شاخص کامپوزیت C و معیارهای شش گانه Total citation، H-index، Coauthorship-adjusted H-index، Total citation to single authored papers،Total citation to single+first authored papers و Total citation to single+first+last authored papers بوده است. ۴۳۳ پژوهشگر از ایران در این فهرست قرار گرفته اند.

وی خاطرنشان کرد: اطلاعات محققان برجسته دانشگاه آزاد اسلامی که در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار دارند شامل نام نام خانوادگی، واحد دانشگاهی، تعداد مقالات علمی، حوزه موضوعی، رتبه پژوهشگر در حوزه موضوعی و تعداد کل محققان در آن حوزه موضوعی است.

در این فهرست ، دکتر فاطمه با محرم عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حوزه شیمی عمومی با رتبه ۲۹۱ جهان جزو پژوهشگران برتر دنیا با رتبه زیر ۳۰۰ به شمار می رود. همچنین دکتر حسنعلی زمانی در حوزه انرژی با رتبه ۳۲۱ جهانی ، دکتر ابوالقاسم داوودنیا درحوزه شیمی عمومی با رتبه ۳۴۸ جهانی و دکتر جمشیدخان چمنی در حوزه بیوفیزیک با رتبه ۳۷۵ جهانی ، جزو پنج پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی و دارای رتبه زیر ۴۰۰ جهانی هستند.