فرصت مجدد ثبت‌نام برای جاماندگان آزمون زبان انگلیسی EPT دانشگاه آزاد

مهلت مجدد ثبت نام در آزمون زبان انگلیسی EPT دانشگاه آزاد اسلامی از روز یکشنبه 5 مردادماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو درخواست های واصله درخصوص ثبت نام در آزمون زبان انگلیسی EPT و نظر به لغو برگزاری این آزمون در تیرماه، بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که موفق به ثبت نام در آزمون زبان انگلیسی EPT دانشگاه آزاد اسلامی نشده‌اند، می رساند مهلت مجدد ثبت نام در آزمون مذکور از روز یکشنبه 5 مردادماه تا روز جمعه 10 مردادماه در نظر گرفته شده است.

آزمون مربوطه در روز جمعه 24 مردادماه 99 به طور همزمان در شهرهای تبریز، ارومیه، یزد، اهواز، کرمان، مشهد، کرج، رشت، اردبیل، اراک، خرم آباد، شیراز، همدان، گرگان، اصفهان، کرمانشاه، ساری، قزوین و تهران برگزار می شود.

زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز سه شنبه 21 مردادماه است.

لازم به ذکر است، تنها دانشجویان دوره دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی english.iau.ac.ir/ept نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند.