قابل توجه دانشجویان محترم/ اعلام مهلت ارسال آثار به چهارمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

اختتامیه چهارمین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پنجشنبه 30 مرداد ماه بصورت مجازی به میزبانی واحد خوراسگان اصفهان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی،این جشنواره با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و در سه بخش آثار برتر، نشریات برتر و بخش ویژه برگزار می شود.

شرکت کنندگان فقط باید فایل pdf آثار خود را در سه بخش فوق حداکثر تا تاریخ 15 مرداد ماه در سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرسwww.iaumag.ir  بارگذاری نمایند.

کلیه فرآیندهای این جشنواره اعم از ثبت آثار، بررسی های دبیرخانه ای، داوری و اعلام نتایج از طریق سامانه نشریات دانشجویی انجام می شود.