دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزارمي كند: همايش ملي مجازي دعا وتعالي انسان

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزارمي كند:

همايش ملي مجازي دعا وتعالي انسان

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با همكاري پژوهشكده قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامي همايش ملي مجازي دعا وتعالي انسان را برگزار مي كند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، دكتر علي اصغر يساقي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اعلام اين خبر افزود: برگزاري اين همايش از خرداد به شهريور ماه امسال تغيير يافت و مهلت ارسال مقاله نيز تا 25 مرداد ماه 99 تمديد شد.

وي افزود: نظر به شرايط جديد كاري وفرصت ايجاد شده براي رشد وارتقاي علمي فرهنگي مسوولين حوزه فرهنگي دانشجويي واحدها ونيز لزوم توسعه فعاليت هاي فرهنگي مجازي وبهره مندي بيشتر از ايام تابستان پيشنهاد مي شود هريك از معاونين .مديران ،رؤساي دفاترفرهنگ اسلامي وكارشناسان فرهنگي وقرآن وعترت و وائمه جماعات به عنوان بخشي از وظايف جاري نسبت به تهيه مقاله دريكي از محور هاي همايش به صورت فردي يا گروهي اقدام كنند.

دكتر يساقي ادامه داد: ميزان عملكرد همكاران واحدها واستانها دراين حركت علمي فراگير بررسي و با داوري علمي فرهنگي آثار نسبت به قدرداني از همكاران واستانهاي برگزيده به نحو مناسب و شايسته اقدام مي شود.

معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در اين خصوص به يادآوري چند نكته پرداخت :

2-جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09151082191دبير همايش حاج آقاي محتشمي و051336630236تماس حاصل فرمايند.

3- مجموعه مقالات برگزيده در مجله علمي پژوهشي فقه وتاريخ تمدن داراي مجوز از دانشگاه آزاد اسلامي منتشر مي شود.

4- همكاران واحدها واستانهاي فعال به صورت ويژه از سوي معاونت محترم فرهنگي دانشجويي دانشگاه تقدير قرارمي گيرند.

5-درصورت ايجادشرايط مناسب، برگزيدگان همايش وفعالان استانها 2 روز مهمان واحدمشهد خواهند بود.

6- مقالات دردو گروه سخنراني وپوستر معرفي وبراي تمام كساني كه مقاله آنها دراين دو گروه قرار مي گيرند گواهي صادر مي شود.