بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با صدور بیانیه ای کشتار مسلمانان کشور هندوستان را محکوم کردند.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در محکومیت کشتار مسلمانان کشور هندوستان بیانیه ای صادر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد: متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

« الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِن دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لَّهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ [حج/ ۴۰] همانها كه به ناحق از خانه و کاشانه ی خود بدون هيچ دليلي اخراج شدند جز اينكه مي‏گفتند پروردگار ما الله است، و اگر خداوند بعضي از آنها را بوسيله بعضي ديگر دفع نكند ديرها و صومعه‏ ها و معابد يهود و نصارا و مساجدي كه نام خدا در آن بسيار برده مي‏شود ويران مي‏گردد و خداوند كساني را كه او را ياري كنند (و از آئينش دفاع نمايند) ياري مي‏كند، خداوند قوي و شكست ناپذير است».

اکنون که جامعه جهانی درگیر بیماری فراگیر کرونا شده و وجدان بشری همدلی و همراهی همه ی انسان های آزادیخواه جهان را میطلبد ، انتشار تصاویر دلخراش، جانکاه و تکان دهنده ی شکنجه، کشتار و هتک حرمت زنان و مردان و کودکان بی دفاع مسلمان هندی از جمله زنده به گور کردن کودک و مادر مسلمان به دست هندوهای افراطی، قلب هر انسان آزادی‌خواهي را جریحه دار می نماید.

آمریکای جهانخوار در این قضیه آتش بیار معرکه شده و در سفراخیر ترامپ به هند به دولت این کشوردرمقابل تعرض به مسلمانان چراغ سبز نشان می‌دهد، و متحدان آمریکا در این قضیه سکوت میکنند و مع الاسف جوامع رسمی بین المللی نیز در مقابل این جنایات هولناک بی تفاوتند.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در تبعیت از ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ، در محکومیت کشتار مسلمانان کشور هند و توصیه به دولت هند به مقابله با هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها، ضمن تاکید بر حمایت تمام قد از مسلمانان جهان بویژه مسلمانان ستمدیده هندی، خواستار پیگیری نهادهای بین المللی حقوق بشری در مسیر توقف حملات وحشیانه و فشارهای غیر انسانی بر مسلمانان مظلوم هندی میباشد، برخورد با تمامی جنایت پیشگان و مجرمین وقایع اخیر هند مورد مطالبه جدی دانشگاهیان و فرهیختگان است.

"و سیعلم الذین ظلموا ایّ منقلبِ ینقلبون!"

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی