اخبار ایمنی-تشكيل ستاد كنترل و پيشگيري از كرونا ويروس در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوی و مشهد

با حضور رياست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ستاد كنترل و پيشگيري از كرونا ويروس در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوی و مشهد تشكيل شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، صبح امروز با حضور رياست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ، معاون علوم پزشكي ، ‌معاون فرهنگي و برخي نمايندگان معاونين ديگر دانشگاه ، روساي بيمارستان هاي آريا و 22 بهمن و دانشكده هاي پزشكي و پيراپزشكي و مديران كل حراست ، روابط عمومي و برخي افراد ذيصلاح ستاد كنترل و پيشگيري از كرونا ويروس در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوی و مشهد تشكيل شد .

در همين راستا رياست اين ستاد كه مسئوليت پيشگيري و پيگيري اقدامات مربوط به اين ويروس را دارد بر عهده دكتر سنجر موسوي معاون علوم پزشكي و دبير ستاد دكتر قيطاقي رياست بيمارستان آريا انتخاب شدند .